Luszie írta:Dani: ha 100%-ban nem is, de nagy arányban megéri. A GTA meg főleg.
Hessa: Most eddig a szavazás alapján az derült ki hogy Michael volt a legkedveltebb karakter, de mint amit te is mondtál, biztos vagyok benne hogy ez meg fog változni. Trevor jelleme miatt.
Már biztos vagyok benne hogy sokan rá szavaznának az eddigiek alapján. Amilyen vadállat. Valamiért Jhonny-ra emlékeztet a TLAD-ból, de azért ő nem volt ennyire állat. Csak rocker.
Luszie: Michael, persze. Mindenki azonnal oda volt az öregért, mert őt láttuk először, mint GTA karakter.
Örültünk, hogy ennyit kaptunk. De a játék folyamán kiderülhet, hogy a két másik többet nyújt a játékosnak.
Szerintem Trevor nem igazán Johnnyra hasonlít. Nem tudnék példát mondani GTA-ból, akire kicsit is hasonlít... Valami újat hoz a játékba... És én ezt az újat akarom megismerni... xD Mert ki ne szeretne egy napos nyári délután valaki fején ugrálni??? XD XD XD
Dani: Ne legyél ilyen biztos abban, hogy mindenki azonnal imádni fogja a játékot. Nézd meg, mikor bejött a GTA IV. Mindenki anyázott, hogy miért nem VC-s ez meg az, miért nem III-s, ha már liberty city meg egyebek. Nem lehet mindenki szájízére alakítani a dolgokat...