Köszönöm az ajánlást.NoxiusEnterprise írta:Én csak annyit mondhatok (minthogy bár levélben már kommentáltam ugyan, de azt senki sem látta rajtunk kívül), hogy bár nem vagyok a morbid történetek rajongója, ez a történet mégis megragadta a fantáziámat.
Jól ki van dolgozva, ezért mindenképp megérdemli az elismerést!
Gratulálok, Hessa!
Nos a pontos dátum igazából az előzményekből derült volna ki, de mivel az nem most lesz publikálva, így a holnap debütáló részben fogom megírni. És később az is ki fog derülni, hogy a fiú nem Gravelli vér szerinti fia volt... De nem lövöm le a poént.TheGTAKING írta:Amúgy, szeretnék valamit kérdezni?
A történet mikor játszódik? Azért kérdezem, mert Jon Gravelli a GTA 4-ben 85 éves, és ebben a történetben benne van a fia is, aki 1968-ban született.
Akkor a történet 1982 körül játszódik?
Értem , már nagyon várom.Hessa írta:Nos a pontos dátum igazából az előzményekből derült volna ki, de mivel az nem most lesz publikálva, így a holnap debütáló részben fogom megírni. És később az is ki fog derülni, hogy a fiú nem Gravelli vér szerinti fia volt... De nem lövöm le a poént.TheGTAKING írta:Amúgy, szeretnék valamit kérdezni?
A történet mikor játszódik? Azért kérdezem, mert Jon Gravelli a GTA 4-ben 85 éves, és ebben a történetben benne van a fia is, aki 1968-ban született.
Akkor a történet 1982 körül játszódik?