Majd kiderül!dani.szentgali írta:Dave:Azt a térképet már láttam,és szerintem nem teljesen így fog kinézni a térkép,mert lehet,hogy lesz nagy sivatag,de nem a térkép 60%át fogja kitölteni,ez nem RDR lesz,itt szerintem majd az erdő meg a mezők kapnak nagyobb szerepet,persze Trevor sivatagja is ott lesz,és nem lesz kicsi,de nem fog ekkora részt elfoglalni a területből.
Szerintem is nagy valószínűséggel ezt a területet is víz veszi majd körül,és én is úgy gondolom,hogy azokat a dolgokat(sok dolgot),amiket nem raktak bele a GTAIVbe a realitás vagy bármi más miatt(pl.: óriásdömper),azokat szinte mind,egytől egyig visszakapjuk majd a GTAVben,ebben biztos vagyok.
Hát ezt a lepukkant csövest látva nem hiszem, hogy bárki is kiugrott volna a bőréből... Ámde azóta kiderült, hogy az ürge vérbeli pszichopata. Ez már kedvünkre való, nemde? XDDave írta:Emlékeztek amikor megkaptuk ezt a képet, és nem akartuk, hogy ő(Trevor) legyen a főhős?
Régi szép idők, amikor még csak tippelgettünk, hogy ki lesz a főhősünk, aztán kiderült, hogy ő(Trevor) lesz a legdurvább főhős a GTA történelmében.
Dede, pont ezért gondoltam, hogy megidézem a RÉGI csöves szellemét, de mára már a csővesből egy pszichopata állat lett.Hessa írta:Hát ezt a lepukkant csövest látva nem hiszem, hogy bárki is kiugrana a bőréből... Ámde azóta kiderült, hogy az ürge vérbeli pszichopata. Ez már kedvünkre való, nemde? XDDave írta:Emlékeztek amikor megkaptuk ezt a képet, és nem akartuk, hogy ő(Trevor) legyen a főhős?
Régi szép idők, amikor még csak tippelgettünk, hogy ki lesz a főhősünk, aztán kiderült, hogy ő(Trevor) lesz a legdurvább főhős a GTA történelmében.
Nem tudom, mit lehet abban az ürgében szeretni... Karót nyelt ürge. Nincs benne az a plusz, amire szükségünk van a játék során. Lehet, hogy a tudása jól jön majd, de hogy százon csak harmadikként futhat célba, az fix... XDdani.szentgali írta:A GameInformerig meg a második Trailerig én sem szerettem Trevort,tényleg úgy nézett ki,mit egy kopasz csöves,de az előbb említett események után a favoritommá vált.
Hessa:Végre van egy ember az oldalon rajtam kívül,aki Michaellel szimpatizál a legkevésbé!Én sem bírom túlzottan az ürgét,de kitudja,lehet hogy majd megszeretem.Ha meg nem,akkor marad Trevor meg Franklin.