Nem kell elnézést kérned, mindenkinek megvan a saját véleménye, én csak érvelek.dani.szentgali írta:Visali:Ja,bocs,akkor már értem,mit mondasz.Szerintem ez részben magánügy,hogy ki hogyan tekint egy GTA-s karakterre.Van,aki úgy tekint Nikóra,mint Vladimir Mashkovra,csak azért,mert nagy valószínűséggel róla mintázták.De most,hogy felhoztad a Tommy/Tony témát,így már részben világos,és azért csak részben,mert Tonyt még sohasem láttam/irányítottam,nem tudom összehasonlítani Tommyval,akit viszont párszor irányítottam már.De köszönöm a felvilágosítást,így már értem,és elnézést,csak az ilyen képek kicsit nosztalgiát és hasonlóságot is adnak: http://img.ibtimes.com/www/data/images/ ... anklin.jpg
De mint előbb mondtam,értem a dolgot,köszi a felvilágosítást!
XDDDDDDDDDDDDDDDbodom26 írta:Dave: A két leghátsó egyén a legmenőbb, a többi caak sezlon! Csak vicc Elek!
)))))))))))))))))))))bodom26 írta:A munkád nagyon fasza! Csak nekem Johnny meg Trevi az Ász, Bellic okés, a többi meg..
Szóld már le a munkám.XDbodom26 írta:Mit valósíts meg? Csinálhatnál egy olyat, ahol csak a menő arcok vannak, a pudingokat hagyd ki. Kettőt már tudok! XD
Majd megoldom!bodom26 írta:Johnny, és hát a The Lost-ból hány cimboráját tudnál előkeresni, Trevi az kihagyhatatlan. Bellic is jó, csak nem tudnál rárakni egy bőrdzsekit? Legyen néhány moci, tűz, koponya, csajok, de ne diszko ladik, hanem motoros cicák! Durva dolgokat nem mondok, mert kitiltanak innen! Szóval semmi olyat, amit Isten küldött! XDDDDDDD