Nem tudom, lehet, hogy épp ez a gond.Rockstar69 írta:PC-n játszok. Pendrive-on hozta el haverom, úgy hogy már fel volt telepítve, csak ki kellett húzni a mappát.
Ezzel én is így vagyok. Viszont a "Push it to the limit" nagyon király zene. A Sebhelyesarcúban is benne van. A FlashFm-en lehet hallgatni.Luszie írta:Igazából én örültem neki hogy nincs rádió mert nagyon silánynak tartom a GTA III-s zenék többségét, persze vannak benne minőségi darabok, mint pl Michael Jackson, de egyébként ugyanazt a "komor" hangulatot árasztja rengeteg rádióállomás is, mint maga az egész játék.
Itt is úgy van azthiszem, hogy minden egyes szigeten meg kell csinálni a 20-at, aztán ki fogja írni, hogy lángszóró leszállítva a búvóhelyedre.Steve777 írta:Most, hogy vettem fel a videót a végigjátszáshoz, az tűnt fel, hogy ha a tűzoltós küldetésnél ha megcsinálom pl. Portland-en a 20 szintet, attól még nem kapom meg a lángszórót a rejtekhelyemre, viszont itt az oldalon úgy van irva. Légyszi leellenőrizné valaki? Mert néztem videókat, hogy biztos legyek a dolgomban és másoknál se irta ki a 20 szint után a csipogó, hogy kapott vmi jutalmat.
szerk: bocsi, nem tudtam nagyon, hogy ide irjam-e, vagy a segitséghez, mert végül is nem akadtam el vagy ilyesmi