Nézd. Nekem is kb 2003 körül van gépem ami persze közös volt. A GTA 1et is csak a suliban ismertem meg, ezért nem tudtam kijátszani mivel akkor még nem könnyen lehetett beszerezni csak úgy játékokat hisz akkoriban PC-je aligha volt valakinek. Ezért csak hülyültünk a GTA 1-el, de már akkor éreztem, hogy ez a játék nekem nagyon bejön. Majd valahogy megszereztem a GTA 2-t és feltettem a sulis gépre, ott toltam emlékszem
nagyon nagy élmény volt. Később láttam a GTA 3at, annyira nem győzött meg, majd egyszer hozzám került és rájöttem, hogy ez a híres GTA a kedvencem. Csak za nem tetszett benne, hogy nagyon komor és sötét volt az egész játék. Utána a VC-vel annyit játszottam, hogy megutáltam (több hónap/év folyamatosan), végül ismét megszerettem ez csak átmenet volt hála az égnek és azóta a kedven játékom.
Nos figyelj, szerintem legalább a GTA 3at még játszd ki. Sajnos ez a baj, hogy aki nem az alapoktól ismerte meg a játékot, az visszamenőleg hiába rakja fel a játékot, nem fogja tudni értékleni. Én is feltettem a GTA 1-et, de már nem tudtam vele játszani a 3D-s változatok után
. Tudom ,hogy ha én is a VC meg az SA val kezdtem volna, a GTA 3at se tudnám már értékelni, de szerencsére én a kiadási sorrendben játszottam velük és nem össze vissza, ez az én szerencsém