GTA III 10-Year Anniversary Edition, GTA Vice City 10-Year Anniversary Edition!dani.szentgali írta:dabidas:A R*ra nem jellemzőek az évfordulók,ők nem szoktak évfordulókra semmit sem csinálni.Egy teljesen átlagos napon is megjelenhet,mert hiába lenne vicces a két nagy epizód között pont 5 év,a R* nem csinál ilyen évfordulókra semmilyen eseményt.
Kiscserko:Én is egyetértek veled,most,hogy megint itt van egy MP3 DLC,tuti nem fognak GTAVös infókat kidobni,mert GTAV infók mellett tényleg mindenki szarna az MP3ra.Mondjuk az MP3nak már majdhogynem mindegy lenne,nagyon hamar elkezdett hanyatlani,ez is mutatja,hogy a GTA a R* igazi erőssége/fejőtehene.
Szerintem is úgy lesz,hogy most egy darabig nem kapunk infót,de sokkal kevesebbet kell majd várni,mint amennyit anno amikor az első TRAILER és az első (nyári helikopteres) screenshotok közötti óriási infószünetben kellett,hisz most már közel vagyunk a megjelenéshez.
Nem valószínű, a GTA IV megjelenése worldwide volt, és emlékszem,h ogy valamikor egy interjúban elmondták, hogy nem feltétlenül éri meg egy ilyen megjelenést elintézni. Amerikában a videojátékok rendszerint kedden jelennek meg, (ritkán hétfőn), és pénteken Európában. Ritka esetben közelebb hozzák az európai megjelenést szerdára.dabidas írta:Van egy olyan érzésem, hogy a játék április 29.-én fog megjelenni a GTA IV megjelenésének évfordulóján ami esetünkben egy hétfői nap lesz.. Nem akarok összefüggéseket gyártani de vicces lenne mert pont V év köz lenne a két megjelenés között
Az elmúlt időszakban összehangolták a GTA V és a Max Payne 3 marketingjét, nem zárja ki egyik a másikát, olvasd vissza a híreket.Kiscserko írta:...Szóval james jönni fog nemsokára a reklámozás, nekünk meg csak egy dolgunk van, várni és figyelni a híreket. Szerintem az MP3 DLC után pár nappal lesz, hogy addig ne vonja el a figyelmet. Kijönne a borító, akkor mindenki sz@rna a DLC-re.
Szerintem ő nem ilyen jellegű évfordulókra gondolt, hanem napra pontos évfordulókra.Rockstar69 írta:
GTA III 10-Year Anniversary Edition, GTA Vice City 10-Year Anniversary Edition!