Nem olvastam még el az összes részt, nekem tetszik hogy igazából olyan, mint egy "használati utasítás" a küldetések elvégzéséhez. Konkrétan egy kézikönyv..
Igen, volt egy történet, ami hasonlított rá, ahol mindenfelé lehetett utazni, lehet a Chicago volt az, már magam sem tudom, de nekem az is tetszett..
Nekem van egy jó ötletem:
Ne segítsetek mindenkinek! És ne akarjátok, hogy minden párbeszédes legyen. Nem szemétségből csak: Mi jó van abban, hogy mindenki ugyanolyan formára épít, csak max más ember fogalmazza meg más stílusban? Ez más.. de így is jó. Az övé alapból nem egy történet, inkább egy küldetéssorozat, amibe nem igazán kell párbeszéd.
Az meg, hogyha mindenhova besegítesz, GTAking...akkor mindenhol a te történeteidet olvashatjuk majd, aminek meg megint nincs értelme, mert akkor inkább írj a saját topicodba szerintem. Persze, fel lehet ajánlani a segítséget, de kicsit sokallom, hogy mindenhova be akarsz segítkezni
Az igaz, hogy nem egy kiforrott történet, de teljesen "fogyasztható" darab.. Nem egy übermegagigabprossional "Noxius-szint" (vagy Hessa) de ez is jó. Azért mert nem pont olyan, ami mindenkinek tetszik, attól még ez is lehet jó. Majd fejlődik még a kritikáinkból....
vagy nem Majd meglátjuk!
Azért sok szerencsét.