Hát az én "történetem" elég érdekes, igazából a Google-n kerestem GTA-s híreket, mert egyszerűen nem volt olyan oldal, ahol lehetett találni NORMÁLIS GTA-s híreket, és aztán a kereső beadta a GTAPlace-t, egy kicsit átbogarásztam az oldalt, és sok érdekes dolgot találtam, szóval nem volt kérdés, hogy beregisztrálok-e
.
Aztán, talán 2011-ben nem igazán volt annyira nagy közösség, de azért valamilyen módon, egyre több tag jött. És úgy éreztem, hogy elfogadtak engemet, bár tévedtem. Végül is velem volt a baj, pedig én igyekeztem és háromszor elhagytam az oldalt. Igazából nem nagyon térnék ki rá, hogy miért nem kedveltek annyira, az már régi sztori. Aztán 2012 tavasza körül, kb. 7 hónapra elmentem az oldalról, és ősszel visszatértem, hát ekkor már tényleg kialakult egy igazi közösség, és sok jó fej emberrel megismerkedtem pl: Stan98, Kiscserko, Dani.szentgali, Hessa, Boodom, Luszie, Rockstar69, MasterP, Cube Head, A Nagymester (NoxiusEnterprise), Tigrito, Wantoo, Gege, scoobydooesben10fan, Steve777, csaba292, aruha, GTAfan, stb.. (bocs, ha valakit kihagytam)
Ezek közül kiemelném: NoxiusEnterprise-t, aki rengeteget segített nekem, a GTA Under Controlban és rengeteg tanácsot adott nekem, nagyon hálás vagyok neki.
Kiscserko és Dani: Ők folyamatosan segítettek az AC 3-ban
. És Kiscserko pedig mindig elolvasta a GTA Chicagót
.
Stan98: Őt nagyon jó barátomnak tartott, nagyon megkedveltem
.
MasterP és Cube Head: Hát igazából, velük 2011-ben beszélgettem, és őket is nagyon megkedveltem.
Aruha: Vele egy másik oldalon beszélgettem, aki végig segített nekem, és megvédett a "Trolloktól".
Boodom: Ő mindig elolvassa a történetemet, és nagyon kedves
.
Luszie és Hessa: Nagyon szimpatikusak
.
És talán ennyi
.