Bocs a két hsz-ért, de azt már régebben írtam, így remélem nem gond, ha most az egyszer egymás után két hsz-t írok.
Ma húsvétra megkaptam a Premium Editiont X360-ra. Durván jó. A grafika a falevelek meg faágak kivételével még a konzolos minimum grafikán is nagyon szép, még így is sokkal szebb a Modern Warfare 3-nál, pedig az konzolon médium és high között fut. Az egész játék nagyon zsír, bár az egyszemélyes kampánya számomra valami elképesztően nehéz a Modern Warfare 3 kampánya után, legalábbis én olyan béna vagyok benne még easy-n is, hogy a béna szó mellé én lennék az illusztráció a szótárban. A multi (számomra meglepő módon) sokkal jobban megy a szinglinél, bár a járművek vezetését még most tanulgatom, de az első néhány meccsben egész sok killem volt ahhoz képest, hogy új vagyok és hogy azt mondták, hogy a BF3 multija sokkal nehezebb az MW3énál. Szóval nagyon élvezem, megérte megvennem, legalább elleszek vele a GTAV-ig.
MARTIN: Hozzád viszont lenne egy kérdésem is, remélem tudsz segíteni.
Elméletileg ugye ahhoz, hogy tudjak BF3 multizni, ahhoz kéne lennie mind egy Origin, mind pedig egy Battlelog Accountomnak, ugye? Nos, van is, de amikor felléptem a multiba, valamiért nem kérte egyiket sem. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, ez a Premium tagság miatt van, amivel ingyen letölthettem az egész Premium Editiont az összes DLC-vel és még a BF3 multiplayer update 6-ot is leszedhettem ingyen. Csak azért gondolom, hogy a Premium miatt van, mert mikor multiztam, volt néhány csávó, akiknek láttam, hogy nagy betűvel kiemelve oda volt írva a Gamertagjük alá, hogy Premium, és nekem is. Szóval szerinted is a Premiumnak köszönhetően tudok Battlelogba való bejelentkezés nélkül multizni? Előre is köszi a választ és ha esetleg más is tudja a választ, annak is megköszönném a segítségét.