Már mindegy, érdekes módon (szerintem bug lehetett) megkaptam a trófeát, pedig nem is szereztem meg az összes Abstergos videót, csak egyet, mikor elértem a 26-os szintet, és azon belül csak megcsináltam a legnehezebb Farkasfalkát egyedül, és megadta a trófeát, szóval már csak nyernem kell a sakkban és trófea!
Azért kösz
, amúgy ja, nagyon szar a multi, a BH-ban főleg! Bár el kell mondanom, hogy a 3-ban valamiért ott jobb lett a multi, szerencsére abba csak a 20-ast kellett elérni, és nem volt olyan szar, lassú mint a BH. Na ott aztán nagyon lassan fejlődtél, de a 3-ban villámgyorsan lehet fejlődni! Egy nap alatt el lehet érni a 20-ast, én egy nap alatt értem el a 10-est, a második napon pedig a 20-ast. Egyébként tényleg jobb lett volna az a hajós, csak az Ubi mindent elcsessz, ahogy a Prince of Persia: Kindred Blades-t is. Szerintem olyannak kellett volna lennie a multinak, hogy csinálsz egy teljesen kitalált karit, nevet adsz neki, és berakod egy városba, aztán szabadon bejárhatod az összes eddigi AC-s helyet! És küldetéseket is vehetsz fel, úgy mint az RDR-ben, na olyannak kellett volna lennie a multinak, nem pedig ilyen szarnak!
És a Rev multijával csak Beta módban játszottam, mert mikor megvettem a Revet, akkor a kód fel volt használva
, így nem tudtam multizni és nem tudtam kiplatinázni.
Na mindegy, holnap kiplatinázom az AC 3-at, és köszönöm a segítségeteket, nagyon sokat segíttetettek! Köszönöm