Játszottam vele. Kétségtelen, hogy fantasztikus játék!
Eredetire semmi pénzért nem mennék. Fizessek 3k ft-t azért hogy függő legyek, és ne legyen életem. Áh, kösz nem.
Viszont törtön, magyar szerón toltam kb 1 évig, aztán abbahagytam. (játszottam volna még, de rájöttem, hogy ezt abba kell hagyni. Egy MMO-ban az a kaki, hogy annyira megtetszik hogy utána nem létezik körülötted senki más. Velem (is) így volt. PL egy raid annyira sok idő, hogy mellette nem volt időm semmi fontosabb dologra. Barátomat is elhanyagoltam, és közben csak egy kakis virtuális játékban lett néhány gs-el jobb cuccom.
(Gs-> gearscore-> általában minél nagyobb, annál erősebb a cucc, már ha az adott kasztnak megfelelő.)
Wodon toltam, volt olyan 4-5 karim. Mage-el kezdtem, fire voltam.. de mivel DPS lehet csak, ezért (hogy is hívják a napi kazit?
már elfelejtettem. tök mindegy, érted.. oda..) sose hívott be, ezért hagytam is, 5k gs-n lehetett valahol. Aztán rájöttem hogy nekem a druid jobban tetszik, ezért azzal toltam, heal voltam, de közbe mellé dps is, meg tank is voltam
Tankba nem volt valami jó, szóval annak csak akkor mentem raidre/rhc-ra (úristen eszembejutott) ha már untam a fejem. DPS-ből is már annyi cuccom volt, hogy balance meg ferál is voltam, de a ferált jobban szerettem mert nehezebb volt, és különlegesebb. Persze a fő típus az a heal volt, elég jó is voltam benne. De egyszer minden "jó" véget ér, 5700 gs körül hagytam abba (ami a healt illeti) meg ezen kivül is volt még több karim, pl pala, ami Wod-on full bug volt. (druidból is a ferál meg a balance felváltva buggolt
)
Pvp-zni is pvp-ztem, abba nem annyira tündököltem, de tök jó gearem volt. Arénázni sosem arénáztam, társam sem volt, de nem is akartam.
Szóval ez egy ilyen szerver... a bugnak is van valami bugja.
De azért tetszett.
Viszont már nem játszok nyár óta, és nem is tervezem hogy visszamenjek, se törtre, se eredetire. Nagyon elveszi az időmet, és hát értelme sincsen...
Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy alliban voltam. alapból nem is tetszett horda, hogy ott egy normálisan kinéző kaszt nem volt.
Annó "elárulták" a klánunkat, és akkor a vezetőséggel átmentünk hordába, de az már nyáron volt, és én akkor már untam a játékot, szóval ott csak egy dudum van ugyanúgy, olyan 4500 gs-el. Azóta akik a vezetőségben voltak, ismét Alliban tolják (asszem) taurin. Hívtak engem is, de nem mentem.
Hát, tudnék még mit írni, de azt hiszem egyelőre elég lesz ennyi is.