Pedig 18 vagyok,,, figyelj adják egy páran a precíz dumákat ,hogy azt higgyük nagyon komoly emberek azt sehol semmi ,, Én magamat adom 18 vagyok ,úgy beszélek ahogy akarok ,nem kell mindenkinek precíz lenni ,vagy olyan mint egy nagy üzlet ember xĐDereX írta:Én nem hiszem, hogy 18 éves Megfontoltabban és normálisabban ír egy felnőtt, de még egy 16 éves is.
Ja tudom 2-es vagyok helyes írásbólRockstar69 írta:Ja, igaz. Összekeverten a Last of US-el. Amúgy a helyesírásod alapján simán letagadhatsz 5-6 évet!Mike1 írta:1, ugyértem hogy megint , mert az előzőt el adtam !!Rockstar69 írta:1, Minek veszed meg az RDR-t, ha már meg van egyszer?
2, Milyen platformon játszol, mert a Sleeping Dogs csak PS3-ra jelenik meg!
3, Te tényleg 18 éves vagy?
2,Ne légy ennyire lemaradva ! http://platinumshop.hu/product/2736/Xbo ... LC-poszter
3,igen 18 vagyok !
Emberek 100% hogy Sept.17.-énn fog kijönni ,azt már nem tehetik hogy még 1-2 hónapot csúsztatnak !!
Sept.17.-ét jelentettek be ! akkor is fog kijönni ! Gondolkozzatok már ,2 éve bejelentették a játékot !! Pont azért is jön Sept.17.-én mert arra beszélték meg ,, valószínűleg elég lessz az idő !! azért 8 hónap nem semmi !ez alatt tudnak lazítani is ,, szerintem ezért csúsztattak ekkorát,mert nem akarták elsietni a dolgokat !