Na jó, akkor csak a te kedvedér átírom 2001-re. Lásd kivel van dolgot. R*-os barátom úgysem fog ágálni a dátumváltás miatt. Phoenix pedig tényleg szinte még gyerek. De már akkor az volt, mikor az élet először törte meg. Holnap jön a folytatás, készüljetek, mert borítom a bilit. XD Hosszú lesz és izgalmas. De nem lövöm le a poént.TheGTAKING írta:Én most a 14-ik részhez szólok hozzá! Nagyon jó lett , nem tudom, hogy miért, de nekem ez tetszett a legjobban, talán a GTA III Érás Liberty City miatt . Mondjuk az egy kicsit zavaró, hogy a GTA III eseményeit 1998-ba raktad, amikor Toni eseményei jönnének akkor, de ehhez képest, jó lett, majd megpróbálom megszokni, hogy 1998-ban van a történet, nem pedig 2001-ben .
És az eléggé meglepett, hogy Phoenix ilyenkor még gyerek .
Jaj ne, nem kell átírnod én miattam , de ha már átírtad, akkor már mindegy , amúgy már alig várom a folytatást! Gyorsan bepótolom azt az egy részes lemaradásomat .Na jó, akkor csak a te kedvedér átírom 2001-re. Lásd kivel van dolgot. R*-os barátom úgysem fog ágálni a dátumváltás miatt. Phoenix pedig tényleg szinte még gyerek. De már akkor az volt, mikor az élet először törte meg. Holnap jön a folytatás, készüljetek, mert borítom a bilit. XD Hosszú lesz és izgalmas. De nem lövöm le a poént.