Tommy,CJ és Niko kalandjai

Kitalált GTA sztorik.
Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 02. 09. 12:39

Íme az első olyan epizód melyet Kiscserko segített megírni. Nagyon hálás vagyok neki,eszméletlen ötleteket adott nekem! :) Ezt a részt nem érdemes kihagyni! :)

Tommy,CJ és Niko kalandjai: 21.rész: San Andreasi akció
By: Stan98 & Kiscserko


A reptérről a kubai és haiti erők el lettek üldözve. Közben Victor és lányok is megjöttek,utána pedig Dwayne és Robert érkezett meg. Niko,amikor meglátta régi cimboráját,meg sem tudott szólalni,így a többiek beszéltek helyette:

Tommy: -Dwayne!!??
Johnny: -Szevasz haver!
Trevor: -Te nem haltál meg???
Phil: -Örülök,hogy újra látlak barátom! :)
CJ: -Ja én is! :D
Dwayne: -Üdv haverok és új tagok :$
Niko: -Te,hogy-hogy élsz??? Mi történt?? A reptéri kávézóban meséld el,kérlek!

A banda bevonult a reptér kávézójába,ahol Dwayne azonnal belevágott a beszédbe:

Dwayne: -Fiúk és lányok! Az a helyzet,hogy amikor Kazuki ellenünk fordult,én bevállaltam az önfeláldozást. Ám a temető helyett csak kómába kerültem. Egy régi barátunk,Toni Cipriani bevitt a kórházba,ahol több héten keresztül infúzión,és lélegeztetőgépen éltem. Az orvosok úgy hitték nem élem túl,de hála a jó égnek megmenekültem a haláltól.
Toni sokat tett azért,hogy túléljem,így folyamatosan küldte nekem az ételt és italt. Azt mondta szeretne csatlakozni a bandába,de sajna neki is vannak ellenségei,akikkel le kell számolnia. 2 napja kerültem ki a kórházból és tudtam,hogy itt lesztek,úgyhogy jöttem. Elkergettem az ellenségeteket és újra segítek nektek. Amúgy örülök,hogy már bővült a banda. Amúgy te vagy Michael ugye?? -ránézett Michael-re.

Michael: -Igen,üdvözletem.
Dwayne: -Örülök,hogy megtalált téged a csapat,hiszen akár életünk végéig kereshettünk volna téged! :D A többiekkel szeretnék megismerkedni,akikkel még nem találkoztam.
Mercedes: -Én Mercedes Cortez vagyok,Tommy barátnője. A múltamat nagyon szégyellem,úgyhogy nem szeretnék mesélni róla. Colonel Cortez az apám,ismered esetleg?
Dwayne: -Nem,de fasza,hogy már 2 párkapcsolat is van a csapatban. Gratulálok!
Mercedes: -Köszönjük! :)
Big Smoke: -Én CJ régi haverja vagyok. Sok mondanivalóm nincs.
Victor: -Én csapatba nem rég kerültem,szeretek bunyózni,értek a gránátokhoz meg hasonlók....
Johnny: -Engem már ismersz Dwayne,haver! Nem kell bemutatkoznom...
Dwayne: -Az biztos! És ti veletek mi van???

Niko mesélt,mesélt ameddig csak bírt. Dwayne nagyon örült,hogy visszatérhetett.

Robert: -Skacok! Azt hiszem követnünk kéne Rodrigoékat.
Niko: -Egyetértek.
Michael: -Szerintem 2 felé kéne oszlatni a bandát. Egyik fele még a maradék kubait és haitist kiüldözik a városból, a csapat másik fele pedig Rodrigoék után megy a helikopterekkel.
Mallorie: -Jó ötlet!
Tommy: -Szerintem is.
CJ: -Nekem is tetszik.
Niko: -Jó legyen.... -.-

Michael kiagyalta a tervet. Mindent részletesen kigondolt. El is osztotta 2 felé a csapatot. Vice cityben maradt: Dwayne,Mallorie,Roman,Tommy,Mercedes,CJ,Victor és Jack.

Helikopterrel követte Rodrigoékat: Michael,Robert,Niko,Phil,Trevor,Johnny és Big Smoke.
Az F.B.I. körözést adott ki Rodrigoékra. Vice cityben régi ellenféllel került szembe a társaság. Matt Kenward egy időre eltűnt a képből,hiszen Trevor jól megszégyenítette a katonaságnál. Matt egy Alaszkai farkas keresésére sietett ezután. Nos meg is találta a keresett állatot,és visszatért,hogy bosszút álljon Tommy csapatán:

Matt: -öö Hello. Trevor Phillipset keresem. Azt mondták itt megtalálom.
Tommy: -Attól függ ki keresi.....
Matt: -Matt Kenward vagyok,Trevor régi barátja a katonaságból.
Mercedes: -Hmm....mégis ki mondta neked,hogy itt van Trevor?
Matt: -Egy gyalogos...
Mercedes: -Hazudik....az utca ki van halva!
Matt: -nem hazudok!
CJ: -Szánalmas hülye!

CJ olyat behúzott Matt-nek,hogy majdnem eltört a keze. Matt felkapta a vizet és ráküldte a farkasát CJ-re,majd előrántott egy Uzit és Tommy fejéhez szegezte:

Matt: -Most vagy elmondod,hogy hol van Trevor,vagy szétloccsantom az agyadat.....
Tommy: -Soha!

Tommy hátrafelé lefejelte Matt-et. Amíg Matt észhez kapott,addig a banda tagjai elszaladtak.Közben Nikoéknál:

Niko egy helikopterben ült Phillel,akinek múltkor is elmondta az érzéseit,most viszont újra kimondta a véleményét Michaelről neki:
Niko: -Egyszerűen felháborító! Utálom ezt az idióta Michaelt. Azt hiszi hogy ő az agytröszt a bandában...
Phil: -Jól van,szard le nagy ívben....Michael hadd menőzzön. A lényeg,hogy CJ,Tommy,Mercedes,Roman,Mallorie és én téged tartunk a legjobba vezetőnek,a többiek meg le vannak szarva.
Niko: -Köszönöm a támogatást... :)

*Michael gépében*
Trevor: -Háhá,úgy beverem Rodrigo képét,hogy az anyja se ismeri fel a kis seggarcú hájfejűt.
Michael: -Trevor! Szerinted is Niko egy pancser??
Trevor: -hagyd már abba! Niko jó barát,nem tom mit rágódsz ezen az idegesítő baromságon....kit érdekel ki a jobb vezető???

Közben Vice városában a skacok elrejtőztek az Ocean Hotelben,gondolták ott Matt nem akad majd rájuk....Hát Matt nem is,de arra járkáló 3 fős Sharks csoport látta őket befutni. Utánuk mentek,ám nem,mint gonosz. Békével mentek oda.
A hotelben:

Sharks: -Tommy Vercetti?
Tommy: -Hö?? A Sharks banda?? Mit akartok itt ti seggfejek?
Sharks: -Nyugi kisfiam! Békével jöttünk. Úgy tudjuk,hogy összebalhéztatok a Haiti és Kubai bandákkal...
Tommy: -Igen. Mit akartok?
Sharks: -Szövetséget kötni és elásni a csatabárdot. Szeretnénk segíteni kiűzni ezt a két bandát innét,miénk volt Vice city és a miénk is marad...Meg kell védenünk...
Tommy: -Igazatok van. Itt van minden emlékem és értékem a városban. Ez egy szép környék volt. Sárba kell tiporni az undorító férgeket!
Mallorie: -Egyetértek!

Mindenki egyetértett Tommy döntésével,és a Sharks bandával megkeresték a Haiti banda új vezetőjét,akit a legkíméletlenebb módon akarnak megölni. Mindenki tudta,hogy a haiti bandát Elizabeta Torres vezeti,és mindenki nagyon rühelli ezt a nőt.
Ezalatt Rodrigoék a San Andreas-i San Fierroban szálltak le a helikopterrel. Mr.Krakkenek ott volt egy hatalmas villája,de már rég nem járt itt. Viszont,most úgy döntöttek Rodrigoval,hogy kipofozzák a kérót,és egy rejtekhelyet csinálnak belőle. A házat kutyával drótkerítéssel és Kubai és Haiti tagokkal akarják megvédeni. A ház belsejében körülbelül 10 szoba van,kívül pedig van egy medence. Krakkenék kubai munkásokat hívattak a házhoz,akik kiépítik az egyik szobát irodává,csinálnak pincét,konyhát stb. Amikor a munkások belevágtak a feladatba,Rodrigo és Krakken elmentek egy menhelyre,ahonnan a kutyákat el fogják LOPNI.

Közben Michael a helikoptere adóvevőjén szólt a többieknek:
Michael: -Csapat! Úgy hiszem,hogy Rodrigoék San Andreasba mentek. Így itt a csapat 3 felé fog oszlani. Trevor,én és Niko illetve Phil megyünk San Fierroba. Robert megy Los Santosba. Big Smoke és Johnny mennek Las Venturas területére. Fel kell derítenünka terepet!!
Niko: -Fogd be a pofádat! Te nekem ne parancsolgassál!
Michael: -Most már unom ezt a nagyképűségedet Bellic! Most az egyszer hallgass rám,aztán azt csinálsz amit akarsz!
Niko: -ÁÁÁÁ Te senkiházi!!!

Nikonak nagyon elege volt Michaelből de mindenestre San Fierroba ment,hiszen eredetileg ő is úgy gondolta,hogy ott fogják megtalálni Rodrigot és Krakkent.

Vice cityben:
Tommy: -Elizabeta Torres?
Elizabeta: -Már megint ti?? Hogy-hogy még éltek ti kis taknyosok??
Tommy: -Úgy hölgyem,hogy kifüstöltük a Vice citys kubai és haiti bandák legnagyobb részét. És ezen a környéken a Sharks és az én csapatom az úr! Neked pedig a szívedbe lesz a pisztolygolyó a főnök vén csitri!
Elizabeta: -Szóval azt hiszitek engem le tudtok győzni??
CJ: -Nem csak hogy letudunk,le is fogunk!
Elizabeta: -Na arra kíváncsi leszek.

Elizabeta nem a bátorságról híres,így egy füstgránát segítségével eltűnt a többiek elől. Senki sem tudja hova menekülhetett. CJ-ék órákon át keresték a nőt,de nem találták. Los Santosban is ez a helyzet. Robert nem lelte meg Rodrigot,és úgy gondolta felhagy a keresésével,majd a többiek elintézik. Bármennyire is el akart számolni a főellenségével,inkább a barátaival akart lenni,és megmenteni Vice cityt. Így a helikopterrel visszarepült hozzájuk. Kb. 2 óra múlva már a város felett repkedett,és a többiek észre is vették:

Roman: -Figyuzzatok. Az nem Robert?
Mercedes: -De,szerintem ő az.

Robert leszállt Tommyékhoz és a többiek egyből kérdezősködtek tőle:
Mallorie: -Szia Robert. Hol vannak a többiek??
Tommy: -Mi van,nincs meg Rodrigo??
CJ: -Valami baj van,hogy vissza jöttél?
Robert: -Ácsi skacok. Először is Rodrigo nem volt Los Santosba,így maradt San Fierro és Las Venturas,ahol bújkálhat még. De én nem akartam tovább keresgetni,inkább a barátaimmal akartam megvédeni Vice cityt. A többiek Krakkenéket keresik,úgyhogy talán nem gáz ha visszajöttem. Amúgy mit keres itt a Sharks banda?? Ugye nem akarnak minket kinyírni?
Roman: -Nyugi. Lepaktáltunk velük,segítenek elintézni nekünk Elizabeta Torrest.
Robert: -Ó igen?? És mégis miért?
Sharks: -Mivel mi sem vagyunk megelégedve ezzel az állapottal ami folyik,úgy hisszük,hogy ha segítünk egymásnak nagyobb esélyünk van. És elástuk a csatabárdot.
Robert: -Végre megjött az eszetek....

Közben a san Fierro-i menhelyen:

Mr.Krakken: -Tudna nekünk adni egy kutyát?
Eladó: -Milyet szeretnének?
Mr.Krakken: -Pitbull és Rotweiller. Mindkettőből 3-3 darabot.
Eladó: -Máris!

Amint az eladó kihozta a kutyákat,Rodrigo fejbelőtte és elhúzták a csíkot a kutyákkal együtt. Közben az építészek jól haladtak a munkával. Az iroda elkészült de a házon még van mit csiszolni.
Rodrigo: -Háhá,ez könnyű volt... :lol:
Mr.Krakken: -Ja. Na menjünk be az irodába aztán nézzük meg mi történik a "barátainkkal"...

30 perc múlva a helikopterek megérkeztek Krakkenék villájához. Nem volt nehéz kiszúrni,hiszen a medence alakja Krakken feje volt...

Michael: -Smoke és Johnny! Tiétek a kinti rész! Trevor és Phil! Ti hátulról törtök be. Nikoval megyünk elöl.
Niko: -Én veled soha nem megyek sehová...
Trevor: -ne nyafogj már mindenen....menj Michaellel. Hidd ha egy kicsit jobban megismerkedtek talán nem utáljátok egymást ti idióták.

Michael és Niko bementek a ház előszobájába. Mindketten úgy gondolták,hogy az ellenség fent fogja őket várni. Indultak is fel a lépcsőn,ahol Niko észrevett hogy a falon van egy térfigyelő kamera:
Niko: -Hét te hülye! Ott egy kamera! Ne menj tovább!
Michael: -Miért ne???
Niko: -Mert talán észre fog venni valaki te böszme.
Nikoék másik utat kerestek,ahhoz hogy fel tudjanak menni,de sajna nem találtak így muszáj volt kilőni a kamerát.
Amikor kilőtték mentek feljebb,de ott már biztonsági őrök voltak.
Trevor felment Nikoék után egy Ak-47-essel. Sorra kilőtte a biztonsági őröket.
Trevor: -Így kell ezt ti gyökerek -.-
Niko: :insecure:
Michael: :|

Trevor visszament a földszintre. Nikoék indultak Krakken irodája felé. Megtalálták az iroda ajtaját és betörték. De nem volt ott senki.
Michael: -Ez egy csapda!
Niko: -Nem mondod?! :roll:

5 kubai fickó jött be az irodába,majd nem sokkal később Krakken és Rodrigo is:
Rodrigo: -Lám-lám.... kiket látnak szemeim??
Krakken: -Niko és Michael?? Komolyan azt hittétek,hogy minket elintézhettek? Mi sem vagyunk ám hülyék...
Niko: -Ó dehogynem...

Phil futott be az irodába és egy Baseball-ütővel képentörölte a kubaiakat, Rodrigoék viszont elkapták őt is. Így a sorsuk Trevor,Johnny és Smoke kezében van. Vice cityben a többiek Elizabetát nem találták meg,de az összes kubai és haiti csapatot elüldözték. A csapat úgy gondolta,hogy a városban maradnak és az F.B.I. a Sharks banda és a katonaság segítségével felújítják Vice cityt míg a többiek San Fierroban vannak.....

TO BE CONTINUED....

Avatar
Tigrito
Sprunk-függő
Hozzászólások: 391
Csatlakozott: 2012. 08. 08. 17:36
Tartózkodási hely: KKHalas

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Tigrito » 2013. 02. 09. 13:59

Jó lett, de mikor Mattet lefejelte Tommy, akkor szerintem nem elfutniuk kellett volna hanem lelőni, vagy egy kicsit legalább megrugdosni, hogy tudja, ki az úr.XDXDXD
Stan98 írta:Niko: -Nem mondod?! :roll:
Szerintem ide jobban illet volna ez: -.-
De amúgy jó.

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 09. 17:45

Jó kis rész lett :)

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 02. 10. 14:04

Köszi skacok és örülök hogy segítettél Kiscserko :D

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 02. 10. 14:22

Ez nagyon jó lett :D, de Mr. Forelli hová lett? És nem említetted meg Dwaynenek, hogy Franklin meghalt.

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 02. 10. 17:12

ÖÖ franklin az nem baj,hisz a csapat is elmesélt mindent dwaynek (asszem beleírtam a sztoriba). Viszont forellit elfelejtettem tényleg xd majd a kövi részbe bent lesz...azért kösz h szóltál ;)

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 02. 10. 17:14

Stan98 írta:ÖÖ franklin az nem baj,hisz a csapat is elmesélt mindent dwaynek (asszem beleírtam a sztoriba). Viszont forellit elfelejtettem tényleg xd majd a kövi részbe bent lesz...azért kösz h szóltál ;)
Szívesen, a következő rész, mikor lesz?

Avatar
Davekoma
Epsilonista
Hozzászólások: 1442
Csatlakozott: 2012. 11. 19. 15:33

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 02. 10. 19:45

Tetszik, nagyon tetszik.
Jókat nevetek Michael-n és Niko-n.:D

bodom26

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2013. 02. 12. 09:59

Na itt is behoztam a lemaradást! :D
De egy limp dick ez a Bellic! Nem tud határozotabban fellépni azzal a gyökér Mickey-val szemben?! Mondjuk felrúgná, aztán letépné a fejét és a seggébe dúgná, megnyúzná, és végül aztán megölné!

Amúgy rendben van! ;)

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 02. 12. 15:51

lol bodom neked vannak beteg elméleteid xDD nem tudom még hogy fog alakulnia dolog,de lehet hogy lesza sztoriban és "végső csata" és vagy niko avgy michael lelép a bandából vagy meghal....még nem tudom

bodom26

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2013. 02. 12. 16:46

Stan: Nem befolyásollak, a Te regényed. De leszállhatna a halandók közé Mickey! Ha esetleg ki akarod nyírni, ebédre ehetne gombócot, csak most szilva helyett lehetne plasztik a töltelék! :D

Avatar
Davekoma
Epsilonista
Hozzászólások: 1442
Csatlakozott: 2012. 11. 19. 15:33

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 02. 12. 16:52

Ha egy haja szála is meggörbül Michael-nek neked annyi Stan98.:)
Nem ám, pont a 2 kedvenc karakterem ugrasztottad össze, nekem az nagyon tetszene, ha kibékülnének és mind a 2-n irányítanák a csapatot.
De, ez a te történeted én nem akarok bele szólni, de láttam, hogy szívesen fogadod a tanácsodat, ezért írtam le a véleményemet! :D
K*RVA JÓ A TÖRTÉNET, CSAK ÍGY TOVÁBB!

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 02. 12. 18:33

köszi skacok :D hát majd lehet akár az is hogy kibékülnek,de egy kicsit még röhögjetek a 2 "nagymester" veszekedésén :P

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 02. 14. 17:40

Íme az új rész! Köszi a segítséget TheGTAKING :) Remélem azért nem rontottam a színvonalon és ez is tetszeni fog! Kíváncsi vagyok a véleményetekre!!! :) Amúgy köszönöm mindenkinek,hogy a Fiktív sztorik menüpontban a Tommy,Cj és Niko kalandjai topikot látogattátok meg legtöbbször. Remélem a későbbiekben is sokan fogjátok nézni :) Jó szórakozást az új részhez!

Tommy,CJ és Niko kalandjai: 22.rész: Ég veled Robert...
By: Stan98 & TheGTAKING

Smoke,Trevor és Johnny a földszinten voltak. Már egy ideje nem hallottak semmi zajt az emeletről,úgy döntöttek felmennek. Amikor felértek,látták,hogy Krakken és Rodrigo elvonszolják Nikoékat egy szobába. Nem akartak feltűnést kelteni így szépen,csendben követték a 2 főgonoszt. Látták,hogy egy kóddal nyíló szobába mennek be Rodrigoék. 10 percig próbálták megfejteni,de hiába:

Johnny: -Ejj a szarba. Ezt nem lehet kinyitni...
Trevor: -Ó dehogynem. Csak figyelj és tanulj,öcsi!

Trevor fogta és beleütött egy akkorát a kapunyitóba,hogy az meghibásodott és egyből kinyílt.

Trevor: -na húzzunk már ti seggek...

Johnny és Smoke egymásra néztek: :insecure:
Mikor a fiúk beértek nem láttak ott senkit. Johnny észrevette hogy van egy másik ajtó is a helységben és biztos arra mentek Krakkenék. Kinyitották az ajtót és látták,hogy a barátaik ki vannak kötözve egy céltáblához.
Johnny: -Segítsünk már nekik!
Smoke: -Én nem tenném....ugyanis ott egy lézeres érzékelő. Ha belelépünk,észrevesznek az őrök.
Johnny: -Igazad van...hmm...
Trevor: -Ne ide figyeljetek! Máshogy nem lehet bejutni! Bemegyünk és kihozzuk őket. én leszarom,hogy jönnek az őrök. Úgy kivasalom a pofájukat,hogy az anyjuk se ismer rájuk!
Johnny: -De...
Trevor: -kussolsz! És jöttök!

A 3 férfi átment az érzékelőn és nem meglepő módon jöttek az őrök.
Őr: -Hé álljatok meg!
Trevor: -Álljon az apád f***a.

Trevor odament az őrhöz,és levágott neki egy hatalmas nagy pofont. A többiek csak ámultak Trevoron,sosem látták ennyire dühöngeni.
Trevor: -Tartsátok fel az őröket,amíg én kioldozom Michaelékat.
Smoke: -igenis!

Trevor odament barátaihoz és elkezdte a kötelet kibontani.
Phil: -Trevor,te egy állat vagy.
Michael: -Az bizony! Kössz,hogy segítesz nekünk!
Trevor: -Pofa be!
Michael: -Csigavér barátom.

5 perc alatt Trevor ki is oldozta barátait és odasiettek Johnnyékhoz.
Johnny: -Szevasztok! Már épp ideje volt jönnötök!
Niko: -Húzzunk innét!

Mind a 6-an lementek a földszintre,ahol Rodrigo és Krakken várta őket:
Rodrigo: -Mivan?! Csak nem menekülni akartatok ti kis seggnyalók?
Trevor: -Velem ne szarakodjál,mert téged is úgy szétverlek,mint az őrt!
Krakken: -Fiúk! Van egy ajánlatom....
Niko: -Nem kíváncsi rá senki...
Michael: -Szerintem hallgassuk meg...
Krakken: -1 feltétellel szabadon távozhattok a házamból. Ha kinyírjátok Robertet,felhagyunk azzal,hogy ártatlanokat terrorizálunk,sőt minket se láttok többé. De ezt csak úgy oldhatjátok meg,hogyha megölitek Robert barátunkat...
Phil: -Nem lehet.
Krakken: -Akkor astala vista baby....
Smoke: -Hát én benne vagyok....
Michael: -Mi van??!!! :o
Smoke: -jól hallottátok. Ha rajtam múlna,kinyírnám Robertet.
Trevor: -Hogy te mekkora egy csicska vagy -.-
Smoke: -mi van Trevi? Szeretnél meghalni?
Trevor: -Elegem van belőled te sötét kutya!

Trevor előrántott egy stukkert és kinyírta Smokeot. De olyan brutálisan,hogy még a többiek is megijedtek Trevor viselkedésétől. Smoke fejéből szinte semmi se maradt,mert Trevor a pisztollyal néhányszor képentörölte Big Smokeot.
Niko: -te Jézus....Trevor mi van veled?
Trevor: -Kussolj el,mert megjárod...
Michael: -De Trevor,ilyet akkor se...
Trevor: -Mit nem?? Mindjárt megmutatom én,hogy mit nem lehet!
Krakken: -Nos ez nagyon morbid volt.....tudjátok mit? Hagyjuk ezt az ügyet,mivel Smoket kinyírtad,így már Robertet nem is kell. Elmehettek innét.
Niko: -nekem ez bűzlik...
Michael: -Nekem is....
Trevor: -Idefigyelj Krakken! Ha átversz te is úgy végzed mint az áruló a padlódon...

Krakken és Rodrigo nem véletlenül engedték el a fiúkat. Mind2-en meghökkentek Trevor aggressziójától,és úgy döntöttek,hogy egy időre békénhagyják a csapatot. Az 5 férfi beszállt egy furgonba és úgy döntöttek,hogy visszamennek Vice citybe. (Mivel a helikoptereket Rodrigo emberei szétverték,így ezért kellett furgonnal menniük)

Közbe Vice cityben:

Mindenki: :o Most komolyan???????????????
Robert: -igen...sajna el kell mennem..
Tommy: -De miért? Robert! Te voltál,aki mindig segített nekünk! Az egyik legfontosabb tagja a csapatnak....Miért kell lelépned?
Robert: -Veszélyben vagytok. Amíg a csapat tagja vagyok,minden Haitis és kubai titeket fog üldözni,ez így nem mehet tovább. Különben is Jack-re és rám máshol is szükség van. Nagyon sajnálom..
CJ: -De Robert! Szükségünk van rád!
Robert: -Szerintem egy ideig meglesztek nélkülem is :)
Tommy: -Kérlek ne menj!
Robert: -Sajnálom barátaim. Isten veletek! Remélem még találkozunk!

Senki se tudta meggyőzni Robertet,hogy ne menjen el. Egy helikopterrel érkeztek Robertét és Jackért. Mindenki nagyon sajnálta,hogy egy barát így hagyja el a csapatot...
Pár óra múlva a skacok a tengerparton ültek és nézték a naplementét. Ekkor megérkezett Matt,de ki akart békülni a bandával:
Mallorie: -Húzz el innen te aljas féreg!
Matt: -Békével jöttem...
Roman: -Na persze. Majd hiszem ha látom..
Matt: -Tudom,hogy sok hibát követtem el,amit nem kellett volna,de elegem van,hogy mindenki parancsolgat nekem és hogy ha megláttok,már üldöztök engem. Igaz erről én is tehetek,de jobb lenne ha nyugodt életem lenne. Mivel látom,hogy van egy kutyátok,úgy gondolom megérdemli,hogy legyen társa. Odaadom nektek a nőstény Alaszkai farkasomat. Nekem már nem lesz rá szükségem.
Tommy: -Állj csak meg! Ha tényleg békülni akarsz,akkor térdelj le és könyörögj az F.B.I. előtt. Ha hazudsz nekik a békédről,akkor meg szépen a dutyiban rohadhatsz meg kisfiam.
Matt: -Rendben van.

Matt az F.B.I. vezetőjéhez Kyle King-hez fordult és imádkozni kezdett:
Matt: -Ó nagy és hatalmas uram! Kérlek téged......

Matt elmondta az imáját,és mivel igazat mondott,így szabadon elhagyhatta Vice cityt. Éjfél tájában mindnyájan bementek az Ocean hotelbe,de senki nem tudott aludni. Közben megérkeztek Nikoék is.
Mallorie: -Sziasztok!!! :D :D Hát ti?
Niko: -Vége a háborúnak!! :D
Tommy: -Ez most komoly?
Trevor: -De még mennyire ;)
Mercedes: - :D
Roman: -És mi történt? Hogy nyertetek...

Niko: -Nos Roman,az egészet Trevornak köszönhetjük. Elmentünk San Fierroba,ahol megtaláltuk Krakkent sé Rodrigot Krakken villájában. Betörtünk és elintéztük az embereket,ám Philt,Michaelt és engem elkaptak Rodrigoék. Trevor,Johnny és Smoke azonban a segítségünkre siettek és kiszabadítottak,de nem is akárhogyan. Trevor annyira ideges volt,hogy ilyet még nem láttam. Fel is áldozta volna magát a mi életünkért. Amikor megszabadultunk,akkor a földszintre siettünk,ahol Rodrigo és Krakken vártak ránk. Csak úgy szabadulhattunk,ha Robertet megöljük,de nem így lett. Smoke volt az egyetlen aki elvállata volna a gyilkosságot. Rájöttünk,hogy ez egy áruló,és Trevor úgy kicsinálta,hogy többet az életben nem látjuk. Krakkenék betojtak a látványtól és megígérték hogy békénhagynak minket.
Mallorie: -Azta! Ez kaland! :D
CJ: -Trevor! Te egy igazi állat vagy. Örülök,hogy kinyírtad azt a szarrágót. Nagyon tudtam,hogy egyszer ki akar szúrni velünk...
Trevor: -Á ugyan. Semmiség volt :P
Niko: -Apropó,hol van Robertet?
Mallorie: -elment :(
Niko: -Meghalt? Ugye nem?
Mallorie: -Nem,csak elutaztak Jack-el. Azt mondták,hogy amíg itt vannak,mi enm vagyunk biztonságban és máshol is dolguk van :(
Michael: -Kár érte,pedig nagyon jó ember volt.

A csapat egész este beszélgetett,nem tudtak aludni,így virrasztás volt. Másnap nekiálltak Vice city "újraélesztésének". A katonaság és az F.B.I a nyugati félteken ügyködött,míg a csapat a keletin. Tommy,CJ és Niko elmentek Tommy házához,és megfogadták,hogy egy vadonatúj villát építenek ide,mert a mostani teljesen használhatatlanná vált. Sok munkás is érkezett a városba. A környéken azonban felbukkant Elizabeta:

Niko: -Hé! Állj csak meg te csitri!
Elizabeta: -Mi? ÁÁÁ
Niko utolérte Elizabetát és elkapta. Elvitte a nyugati féltékre az F.B.I.-nak akik letartóztatták ,és Elizabeta élete végéig a börtönben maradhat.
Egész nap Tommy házának készítésén dolgoztak az emberek. Ám ez a munka több hónapig tart,úgyhogy egyenlőre az Ocean Hotel marad a srácok szállója. Másnap reggel Tommy kapott egy csomagot:
Postás: -Tommy Vercettinek csomagot hoztam!
Tommy: -Én lennék az!
Postás: -Itt írja alá,és már megyek is!
Tommy: -rendben.

*aláírta és a postás elment*
Tommy: -Vajon mi lehet benne?
Mr.Forelli: -Bontsd ki!

Tommy kibontotta a csomagot és egy kulcs volt benne,illetve egy levél Roberttől:

"Kedves Tommy! Nagyon sajnálom,hogy el kellett utaznom,de nem tehettem mást. Remélem megtudsz bocsájtani. Te vagy a legjobb a barátom és remélem még az életben fogunk találkozni. A csomagba tettem egy kulcsot is. Ez a házam kulcsa. Amíg nem lesz rendes lakóhelyetek,addig használjátok nyugodtan az én házamat,ami a part közelében van. Jó nagy ház,bőven elfértek benne. Apropó,a Haiti és Kubai bandáktól pedig már nem kell félni,soha többé nem jönnek Vice citybe. Ha kell valami,akkor írjatok levelet vagy SMS-t,esetleg e-mailt és megpróbálok segíteni.
Üdv: barátotok: Robert"

Tommy: -Köszönjük Rob!
Mallorie: -Na mi van benne?
Tommy: -Miénk Robert háza! :D Végre van hol laknunk!
Sharks: -1-2 ember ugye tőlünk is elfér?
Tommy: -Hát persze! gyertek csak ti is :D

Mindenki nagyon boldog volt. Úgy határozott a csapat,hogy egy ideig a lazítás lesz a szemük előtt,és amíg lehet,újraépítik a várost. Amint a város újraépül,Mallorie és Roman hatalmas összegeket szerez a csapatnak,mert nyitni fognak egy vállalkozást. A csapatnak végre 2 házikedvence is van,a 2 kutya. Vajon,hogy folytatódik a sorozat? Kíváncsiak vagytok? Akkor ne hagyjátok ki a következő részt sem! ;)

TO BE CONTINUED...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Stan98 2013. 02. 27. 17:54-kor.

Avatar
Davekoma
Epsilonista
Hozzászólások: 1442
Csatlakozott: 2012. 11. 19. 15:33

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 02. 14. 20:36

Nagyon tetszik, remélem még sok rész lesz.;)

Válasz küldése