GTA V - The Revenge of Maxwell

Kitalált GTA sztorik.
Kiscserko
Epsilonista

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 12. 19:04

Bejelenteném, hogy a most Pénteken(Febr. 15), késő délután érkező epizód lesz a történet talán legrövidebb része. Mivel a sztori "történésekre" van osztva, így lesznek extrém-hosszú, és extrém-rövid részek is, ez az utóbbiból lesz. Megértéseteket köszönöm, jó olvasgatást.

8. küldetés – Meg foglak ölni (I will kill you)

Köszönöm a dicséreteket, a lehető legtöbbet meg fogom tenni továbbra is, hogy jól szórakozzatok.

Bodom26: Igen, a múlt már megedzette, nem egy "entyempentyem buzeráns". :D

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 02. 12. 19:15

Kiscserko írta:Bodom26: Igen, a múlt már megedzette, nem egy "entyempentyem buzeráns". :D
XD XD Sírok! XD XD XD
Oké, én valszeg estefelé olvasom majd, mert ünnepnapról van szó a családomban, így csak este leszek toppon az olvasáshoz... :P Mármint ha látok majd a sok piától... :roll:

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2013. 02. 12. 20:57

Kiscserko: :D Gondoltam, hogy nem a Bahama Mamas-ban volt neki az alapkiképzés! :D

Hessa: Jó már nektek, kétköznap is partiztok! :) :D

Csak mértékkel! :D

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 02. 12. 22:04

Engem már nem fenyeget a suli, szóval megengedem magamnak... XD De azért tartom a mértéket, mert jön a kövi rész! :D

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2013. 02. 12. 22:31

Igen, jó is, meg nem is ittasan végigülni egy órát. Vagy kettőt? Már nem emlékszem..

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 15. 18:53

8. küldetés – Meg foglak ölni (I will kill you)

Harleynak elborult az agya. A nap hátralévő részében az utcákat rótta F9-esével keresztül-kasul az utakon. Nem tudta kitisztítani elméjét, fülében fájdalmasan visszhangzott a halálos lövés, retinájába beleégett Ronald Black holttestének látványa. Az éjszakát autójában álmatlanul forgolódva töltötte. Mikor a nap első sugarai hosszú árnyékokat festettek Los Santos utcáira, a motor ismételten felbőgött a sport autóban. Harley szemei kiszáradtak, önmagát erőtlennek érezte. Legszívesebben lefeküdt volna egy puha ágyba, és csak aludt volna. De ezt tudta, hogy lehetetlenség. Nem tudná lehunyni se a szemét. Már úgy érezte, hogy míg bosszút nem áll mindenkin, addig egy szemhunyásnyit se fog aludni, ezt meg is fogadta magában. Pontosan tudta, merre vezet, az olasz maffia régi helyére. Leparkolt az épület romjai mellett. Becsukta a szemeit, majd agyát megerőltette, hogy kérdésére választ találjon. Hova költözhetett a központ?
Számára rögtön egyértelművé vált, hogy a negyedben maradnak. A kiépített birodalmukat biztosan nem akarták messzire vinni a jól meg szokott helyről. Azt is biztosra vette, hogy az utóbbi incidens után megpróbálnak feltűnésmentesek lenni. Ezek mellett, még abban bízva, hogy Cataldo-val elég erős a testvéri kapcsolatuk ahhoz, hogy megérezze közelségét, elindult. Órákat körözött a környéken, gyanús jelek után kutatva. Végül egy lepukkant földszintes épület előtt állt meg. Kiszállt az F9-ből, körülnézett.
Maga az épület fala úgy nézett ki, mint amit bontókalapáccsal megrongáltak, s ez valószínűleg így is volt. A föld az épület körül túlságosan új és tiszta volt. Harley ebből leszűrte, hogy a ház új lehetett, és csak a kinézet kedvéért rongálták le sietve. A durva fából készült ajtó mellett a földön egy hajléktalan ült. Kopott ballonkabátot viselt, ám arca kissé se tűnt megviseltnek. Kemény arcában szúrós szemek ültek, melyek szorgalmasan vizsgálták az utcát. Harleynak több se kellett, hogy meggyőződjön róla, jó helyen jár. Odasétált az ajtóhoz. Erre a hajléktalan rögtön felpattant, és megszólította Maxwellt.
- Álljon meg! Ez magánterület! – akármennyire is fenyegetőnek hatott az érdes hang, Harley nyugodt maradt.
- A nevem Saverio Petroni. Don Cataldo Petroni öccse vagyok. Egy családi megbeszélésre jöttem.
- Persze! Ha maga a Don öccse, akkor én vagyok Szent Péter! – nevette ki a „hajléktalan” – Ide maga nem jöhet be! Még egyszer, utoljára kérem meg rá, hogy hagyja el a területet!
- Elég gyenge visszavágás. Mindketten tudjuk, hogy maga nem Szent Péter, ám hamarosan lesz szerencséje találkozni vele. – Harley választ sem várva előrántotta Desert Eagle-jét. A „hajléktalan” ballonkabátja alá nyúlt, de a mozdulata megakadt. Holtan terült el a földön, kabátja alól kiesett egy pisztoly.
Harley eltette a Desert Eagle-jét, majd felvette a „hajléktalan” pisztolyát. Kivette a tárat, s megnézte. Két töltény. Nem lehetett vele sok mindent csinálni, így Harley-nak spórolnia kellett. A Desert Eagle erejét későbbre tartogatta, biztosra vette, hogy ezzel a két tölténnyel is megoldja a bejutást.
Halkan kinyitotta a faajtót. Bent egy, az ajtóval merőleges folyosó fogadta. Vele szemben meglátta Cataldo irodájának ajtaját. Egy egész szoba választotta el a folyosót, és az iroda ajtaját. A köztes szobában két méter magas gorillák beszélgettek, kezükben SMG-vel. Az ajtót egy vékony, garbós férfi őrizte. Harley nem akart feltűnést kelteni, elhagyta az épületet. Kívülről megkerülte a házat, és Cataldo irodájának ablakáig lopakodott. Az iroda csupán egy kis szoba volt, falai mellett különböző szekrények álltak, közepén fa íróasztal volt, az asztal előtt egy forgószéken ült Cataldo, s éppen egy papíron olvasott valamit.
Harley berúgta az ablakot, és egy pillanat alatt az irodába ugrott, testvére fejéhez pedig odanyomta az új pisztolyának a csövét. Cataldo megfordult.
- Mit keresel itt, Saverio? – kérdezte, hangjára bátorságot erőltetve.
- Adatokat akarok, és tőled meg is fogom kapni őket! Na, kezdj beszélni!
- Nem tudom, hogy miről beszélsz. Milyen adatokat szeretnél?
- Ó, hát nem tudod? Tegnap pár alkalmazottad lefolytatott egy cserét, és megsértettek valami számomra nagyon fontosat. Add meg a neveiket!
- Nem adhatok ki semmilyen információt, sajnálom. Szívesen folytatnám a csevejt, de most meg kell kérjelek, hogy távozz. Őrök! – ordította.
Az ajtó kicsattant Harley mögött. A garbós ember rontott be. Övéből előkapta colt-ját. Ezzel egy mozdulattal meg is húzta a ravaszt. Ebben a pillanatban a tár a földön koppant, a fegyver meg üresen kattant. Az őr véletlenül előhúzás közben kitárazta a fegyvert. Szégyenkezve nézett rá főnökére, majd leguggolt, és megpróbálta visszatenni a tárat, de akárhányszor megpróbálta, a tár ismét kiesett kezéből, és koppant a földön.
- Ügyes a személyzeted – nevetett fel Harley – Most pedig kezdhetsz csiripelni! – a „hajléktalan” pisztolyát még erősebben nyomta oda testvére fejéhez.
- Rendben, rendben! Mindent elmondok! A neveik Cristiano, Alfredo és Marco. Jelenleg a sztriptíz bárban költik el a pénzemet. Mit akarsz még tudni?
- Ennyi elég lesz, köszönöm! – mondta gúnyosan Harley.
Elindult kifele az ajtó felé, ezúttal kényelmesebb átjárást kívánt. Az ablak neki nem volt elég jó. Lazán félrelökte a tárát még mindig felszedni próbáló garbós olaszt, majd hátrafordult.
- Először ezzel a három idiótával végzek, aztán visszajövök. Köszönj addig el mindenkitől, aki kedves neked. Meg foglak ölni. – ezzel elhagyta a szobát.
A sokkolt állapotban lévő Cataldot és a földön fetrengő kétbalkezest az irodában hagyva végigsétált a szobán. A gorillák, akik az egész jelenetet látták, nem próbálták meg bántani, egyszerűen félreálltak. Nem kaptak parancsot, így nem cselekedtek. Harley elhagyta az épületet, a pisztolyt a halott „hajléktalan” vértócsájába hajította. Beszállt az F9-be, és indított…

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 15. 19:00

Először is szeretném megköszönni minden egyes olvasómnak, hogy még kitartanak, és elnézést szeretnék kérni a rész rövidsége miatt. Ezt kompenzálandó, eléggé megerőltettem magam, hogy a lehető legjobb legyen.

A következő rész jövőhét Péntek délutánra várható, és nem lesz garantáltan ennél hosszabb.

9. küldetés – Érezd a fájdalmamat (Feel my pain)

Ezentúl köszönöm a garbós olasz biztonsági őr karakterét Hessa-tól. Ez a második bekerült karakter, még majd jön több is.

Tigrito
Sprunk-függő

Hozzászólás Szerző: Tigrito » 2013. 02. 15. 19:06

Hát az az olasz nagyon nagy volt. XD Jó lett, szép. :)

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 02. 15. 19:38

Loool! Reméltem, hogy hamar beteszed, de ez! :D Köszi! Szuper rész lett! :D

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 02. 15. 20:29

Húúúúúúúúúúúú...
Király, és a garbós olasz a kedvenc szereplőmmé lépett elő :) Kaphatna egy szürke sportzakót, egy nevet, és túlélhetné az egészet? :D

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 02. 15. 20:36

NoxiusEnterprise írta:Húúúúúúúúúúúú...
Király, és a garbós olasz a kedvenc szereplőmmé lépett elő :) Kaphatna egy szürke sportzakót, egy nevet, és túlélhetné az egészet? :D
Ebben reménykedem én is, hogy túlél mindent az én kétbalkezes testőröm. :D XD

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 02. 15. 20:37

Kiscserko, ha túléli, akkor szerepelhetne majd valamelyik történetemben? :D Kérlek!

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 15. 20:50

Még talán egy hét múlva meg tudom mondani PÜ-ben, hogy túléli-e, addig még építem a történetet. Mivel a történetem kortalan, nem igazán van év, ahova lehet tenni, szerintem, ha Hessa is beleegyezik, akkor megadhatom az infókat, és belerakhatod, akár él, akár hal.

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 02. 15. 21:01

Persze, add csak át! :P Alig írtam valamit róla, de érdekes, hogy már többeknek tetszik. XD

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 15. 21:02

Mondtam én, hogy jó karakter ;)

Válasz küldése