Nem biztos, hogy "720" lesz a neve, de ahol van PS, ott a közelében kell lennie a riválisnak is. Az új xboxról még nem tudunk sokat, de szerintem biztosan lesz, a Microsoft nem az a fajta, aki egykönnyen feladja, és valljuk be, szerintem nem volt véletlen, hogy a 360nak fizetős a nete (nem csak azért lett így, hogy az elvesztett javakat szerezzék némileg vissza, hanem valószínűleg a következő gépbe is belefektetik a pénzt). Azonban szerintem bőven belehetett kalkulálni, hogy most az xbox fog később megjelenni, hisz anno a PS3 majdnem egy teljes évvel jött a 360 után, így a Sony még a piacra dobás előtt kitudta ismerni a rivális gép gyengéit, és ezzel jobbá tudta tenni hardverileg meg minden más szempontból is a PS3mat.
Az, hogy a GTAV megjelenne nextgenre, az szerintem teljességgel kizárt. Mint már mondták/mondtam, a GTAV egy nagy lezárása lesz ennek a konzolgenerációnak, úgy, mint anno a San Andreas is a generációzáró GTA-ja volt a PS2es érának. Évekkel később, digitális formában, esetleg évfordulószerűen megjelenhet nextgenre, mint a Vice City meg a 3, de úgy, mint a PS4 egyik legelső játéka, úgy szerintem semmiképp sem fog megjelenni rá.
Majd idővel persze meglátjuk, mi lesz, ne OFF-oljunk tovább, de a lényeg: a GTAV szeptember 17-én érkezik a jelenlegi konzolokra, és remélhetőleg király lesz!