MARTIN: Nekem az elsőnél azt írja, ti balfasz telefonosok bekaphatjátok!
A másiknál meg csak 15 percet bírtam nézni, mert olyan kibebaszott lassú a net, hogy olyat még nem ba.. szexelt Európa! De amúgy nagyon jó videó! Tetszik!
MARTIN: Na meg el is hiszem!.. Direkt idegesítesz mi? Figyeld meg, egyszer nagyon megverlek ezért! Vicc. Mindegy, majd megnézem az öregek otthonában, XD csak az a baj ott meg nincs hangfal, hang nélkül meg nincs értelme végig nézni. Ha már fülem nőtt, kihasználon.
Az egyik kommentátor Te vagy Hessa? hehe Jó tudni! Amikor először próbáltam megnézni nem is hallottam, hogy mondják a neved. Mondjuk nem nagyon hallottam semmit. Hogy a tűz égesse el ezt a telefont!
Bezony csini! Bár még mindíg nem láttam végig. Az a baj, hogy a nevetésedből nem hallani semmit GameZone barátod miatt. Egyépként hány rakétát(joint) teker és fogyasz el egy nap? XD Szerintem kb úgy 5-10 között! XD
Feneketlen kútfőből kreatívkodunk. XD Legalábbis én fix. Nem szoktunk unatkozni, mert vagy szövegelünk, vagy szétszedjük egymást. XD Nézd meg a régebbi vidiket is, nincs két egyforma. XD De sokat segít, hogy Martin ilyen jó játékokat talál ki.