Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2013. 02. 23. 11:37
Nem tudom, jó helyre írom-e, de lenne egy kérdésem a GTAIV multijával kapcsolatban (X360on játszok) : tegnap, amikor beugrottam egy barátságos online free roam-ba, akkor elmentem a reptérre, és hirtelen a semmiből két helyen is előugrottak túlméretezett, hullámvasút szerű ugratók, amik távolabbról nem láthatóak, csak akkor rajzolódnak ki, akkor jelennek meg, ha megközelítem őket. Ilyet már egyébként láttam You Tubeon, csak ahhoz oda volt írva, hogy egy PC mod, és nagyon meglepődtem, amikor X360on játszva beléjük ütköztem.
A kérdés ezzel kapcsolatban mindössze annyi, hogy ez vajon egy hackernek a műve, és az ő csalószerverére rakott-e be a játék, vagy ez a GTAIV multiban minden platformon megtalálható/beállítható jelenség? És még szintén multiban, szintén a reptéren meg láttam egy kék fényben úszó, világító Sultan RS-t, és eddig ezt is csak PC modként ismertem You Tube-ról. Ezzel kapcsolatban is az a kérdésem, hogy ez természetes, opcionális dolog, vagy egy hacker csinálta? És mindkét jelenséggel ugyanazon free roam-ban találkoztam. Van ötletetek, mi volt ez?