Noxius, szerintem ezt a PC-s dolgot csak a GTA IV esetében értette. Bár szerintem ez sem igaz. Lehet kevesebben vették meg mint a többi részt, de azért azt is sokan vették meg. Csak kicsit el lett szúrva az az optimalizálás, így fele annyi gép vitte, mint amennyi rendes optimalizálással tudta volna.
Furcsa, akkor én vagyok úgy, hogy már 2008-ban hallottam a játékról, sőt alig vártam hogy kijöjjön. Nem sokkal később meg is lett (rá olyan fél évre. Na jó..az talán még is csak kicsit sok.) PC-re, de nekem a nagy gépigény miatt nem ment. PS3-ra meg a kiadást után kb 1 évvel lett meg. Amúgy én sem tudtam volna sokat a játékról, ha nem GTA-s ismerősökkel lettem volna körülvéve.
Reméljük az V-nek jobb marketingje lesz.
Én mondjuk az V-ről már most többet tudok, mint annó a IV-ről. Főleg azért, mert akkor még nem foglalkoztam azzal, hogy itt várjam a játékot még a kijövetele előtt.
Egyébként erre a nextgenes dologra visszatérve.. azért is van ez még messze, mert hát alapból a GTA V konzolra (ha nem késnek), akkor szeptemberben érkezik, de mindenhol be szokott csúszni 1-2 hetes késés, szóval október elejét is lehetne mondani. A PS4 idén Európában még nem is jelenik meg, csak Amerikában meg Japánban. Miután kiadják konzolra, a PC-s portolással fognak foglalkozni -ahogy ti is mondtátok- és miután már a PS4 mindenhol kijött, utána rá jó idővel adják majd ki a GTA V-öt. Szóval ez legjobb esetben is olyan 2 év szerintem.