A színekre gondolsz?
Hogy tegyük fel, van a 7-esnek a "része" (hát a nevét én se tudom, de nem is tudtam sosem) és ha mondjuk más színbe dobod, más-más szorzót ér?
http://gta.wikia.com/File:Darts-GTA4-aiming.jpg
Háát, én úgy tudom, hogy csak a "kisebb" részek érnek duplát, ha nagyobb részbe dobod, az meg csak simát ér, de mindjárt utánanézek, valahol biztos leíráják a GTA IV-s darts játékszabályát. Azt tudom, hogy ha a nagyobba dobtam, akkor nem kaptam érte annyit pontot, minta a zöld vagy a piros részbe találtam volna bele.
Szerk:
Jól tudtad, bár a megfogalmazásod nem a legpontossabb. A pirosról beszélsz, de a zöld is ilyen. Először én se értettem mire gondolsz, de aztán magamba tagoltam a mondataidat.
■Hitting one of the large portions of a [black or white] section scores you single points.
■ Hitting within the outer [red and green] band scores you double points for that dart.
■ The middle band [the inner red and green band] scores you triple points.
Dióhéjban:
■fekete, fehér mezőknél nincs szorzó a pontok után, szimplán megkapod azt a pontot, amelyik szám mezejébe dobtad.
(Természetesen a fekete mezőbe a dartson kívüli fekete mező nem tartozik bele, azért nem jár pont.)
■ a külső piros és zöld mezőknél 2x szorzó jár a pontra
■a belső piros és zöld mezőkre 3x szorzó jár.
A középső fekete pont (50 pontos, és a körülötte levő piros perem) természetesen nem ide tartozik, de azt nem másoltam be, mert nemtartozik ide szervesen. A többi zöld és piros rublikáról volt szó. Azoknak pedig itt van a pontértéke.
Nem is tudtam.
Ma is okosabb lettem.