Ja sajnos, amúgy akit érdekel, annak megmutatom Vlad Tepes cikkét, még én írtam egy éve:dani.szentgali írta:Kösz a tippet, de az E3 az még kicsit messze van sajnos.
Az árát tényleg nem éri meg, bár nagyon megvenném, de lehetséges, hogy helyette inkább megveszem az Uncharted 3-at, mert nincs kedvem elcseszni egy DLC-re, 6000-8000 FT-t, bár állítólag 4 órás a játékmenet.Kiscserko írta:Eléggé hülyeségnek tűnik. A pluszok is azok benne, a házi farkassal és a láthatatlanná tévő farkasbőrrel együtt. Ha a három nagy DLC-t, vagy legalább kettőt adnának ennyiért, már tölteném is le, de ennyiért... Akinek nagyon tetszett az AC3, és szeretne pár félórányi újat játszani kedvelt AC játékán, annak csak ajánlani tudom. Lehet, hogy előbb-utóbb megveszem, de mivel elég nagy hülyeségnek tűnik, ezért nem valószínű.
Nekem bejön, talán mert Benedict Arnold is benne van .dani.szentgali írta:XBOX LIVE piactéren csak 800 MS pontba kerül az első része a DLC-nek, a The Infamy.
Eddig nem töltöttem le, mert nincs elég MS pontom, de néztem róla pár videót, és a történelmi rész szempontjából eddig ez a legnagyobb baromság, amit AC-ben (vagy egyáltalán játékban) megalkottak. George Washington, az USA legelső elnöke, mint a világ leigázója és az emberek gyilkosa???!! Hatalmas hülyeség. Arról meg nem is beszélve, hogy elég sablonos ez a DLC, nagyon az előző részekből merít dolgokat, nincs benne semmi eredetiség. A farkasköpeny meg a farkasfalka nekem viszont eléggé bejön, leginkább az utóbbi, azt talán még az alapjátékban is szívesen láttam volna, ha nem ezzel az animusos megoldással csinálják meg, hogy ilyen "farkasszellemek" jelennek meg, mert így elég gagyi lett.
Na mindegy, talán valamikor majd megszerzem, de az sem most lesz, mert szerintem sem olyan jó, az első része legalábbis semmiképp sem jön be történetileg.
Elvileg köze lesz Connorhoz, "A hírek szerint a tegnapi plakáton is látható assassin neve Edward Kenway, a foglalkozását tekintve kapitány és alkalmi kalóz, egyébként pedig ő Haytham Kenway apja, és így Connor nagyapja is".TheGTAKING írta:Hát, hogy is mondjam... valahogy nem érdekel az AC! Elegem van, hogy minden évben kiadnak egy nyamvadt részt, miért nem tudnának annyi időt várni, mint a Rockstar? Pénzéhes ez a Ubisoft, a végén úgy fognak járni, mint a Call of Duty. Akkor legalább Connor történetét folytassák, de ebből nem lesz semmi, szerintem Connor történetét az utolsó Washingtonos DLC fogja lezárni. Egy év alatt 100%, hogy nem fog sokat fejlődni az AC, egyetértek Kiscserkóval.
Edwardra kíváncsi vagyok, mert érdekel a kalandjai, egyébként kiderül az AC Forsakenből, hogy Edwardot egy merénylő öli meg, és miután Haytham megölte Braddockot, visszautazik Angliába, ahol megöli a Templomosok vezetőjét Reginald Brichet, és ő lesz az új vezetője a templomosoknak!Dave írta:Elvileg köze lesz Connorhoz, "A hírek szerint a tegnapi plakáton is látható assassin neve Edward Kenway, a foglalkozását tekintve kapitány és alkalmi kalóz, egyébként pedig ő Haytham Kenway apja, és így Connor nagyapja is".TheGTAKING írta:Hát, hogy is mondjam... valahogy nem érdekel az AC! Elegem van, hogy minden évben kiadnak egy nyamvadt részt, miért nem tudnának annyi időt várni, mint a Rockstar? Pénzéhes ez a Ubisoft, a végén úgy fognak járni, mint a Call of Duty. Akkor legalább Connor történetét folytassák, de ebből nem lesz semmi, szerintem Connor történetét az utolsó Washingtonos DLC fogja lezárni. Egy év alatt 100%, hogy nem fog sokat fejlődni az AC, egyetértek Kiscserkóval.
http://gamekapocs.hu/hir/33258/frissitv ... iv_terkepe