Egyetértek. Én is nagyon utáltam ezt. Játszani akartam, erre a fél group vagy afk volt, vagy töttymörgött valamin.dani.szentgali írta:Én azt remélem a GTAV multijával kapcsolatban, hogy eltűnnek a kipipálgatások, és örökre leszámolnak azokkal, akik félórán keresztül készülődnek, és egy csomót kell várni, mire elindul az igazi móka. Rakjanak be egy felkészülési korlátot, mint a CODokban, aztán aki meg a gamertageket jött nézegetni, az meg ne játsszon és kész.
Hát az lehet, csak tudod az a gond, hogy egy ismerősömnek sincsen xboxa, mindenki PC-n tolja a játékokat a haverjaim közül, vagy PS3mon. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül, szóval a R* kedvezhetne azoknak is az V-ben, akiknek nincsenek online barátaik. És ha már az MP3ban is kedveztek nekünk, amit mondtál, akkor az V-ben is nagy valószínűséggel fognak.Kiscserko írta:Már a MP3 multijában se volt ez, amit már egyszer megbeszéltünk. Nem hiszem, hogy még egyszer elkövetik ezt a hibát. Amúgy, ha ismerősökkel játszol, akkor ez soha nem fordul elő.
Én is egyet értek! A legrosszabb a Team Deathmach!dani.szentgali írta:Én azt remélem a GTAV multijával kapcsolatban, hogy eltűnnek a kipipálgatások, és örökre leszámolnak azokkal, akik félórán keresztül készülődnek, és egy csomót kell várni, mire elindul az igazi móka. Rakjanak be egy felkészülési korlátot, mint a CODokban, aztán aki meg a gamertageket jött nézegetni, az meg ne játsszon és kész. Én ezt a fejlődést várom leginkább a multiplayertől, mert ez volt az egyetlen hibája a GTAIV-es multinak, ezt a dolgot kéne kijavítani az V-ben, de ezt nagyon!