World Premier

Úgy néz ki nagyon bizonyítani akarják, hogy ez már tényleg a valós megjelenési dátum leszDave írta:Jó estét mindenkinek!
Csak egy kis újdonsággal rukkolok elő, a Rockstar megváltoztatta a Trailer #2 végét, átírta a 2013 Spring-ről September 17-re, gondoltam megosztom veletek, mert ezt Trailer-ekkel nem szokott megtörténni.
Ez csak a hivatalos oldalon látható(rockstargames.com/V).
Jó éjt mindenkinek!

Kacag a vakbelem. Nem veszed meg megjelenéskor. Nagy cucc. Később úgyis megveszed..
  Kacag a vakbelem. Nem veszed meg megjelenéskor. Nagy cucc. Később úgyis megveszed.. 
Igen amúgy engem is nagyon idegesít, de hát nincs mit tenni ez ellen. Az olvasom már mióta hogy "ha nem jön ki akkor sem akkor a R* bekaphatja" és a többi és a többi... Hát nagyon meg fogja hatni a R*-t hogy itt a fél fórum "szidalmazza" őket.Visali írta:Durca, durca és durca. Ebből ki kellene nőni, mert rohadtul gyerekes.
 Gondolom.
 Gondolom.Kedves és aranyos vagy, azt hiszem szeretlek is érte.sz.gergo írta:FAKE

Én nem tudom hogy ez most fake-e vagy sem, de nagyon jól néz kidabidas írta: http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7737_n.jpg

a kérdőjeles fickó Packie McReary! A baloldali meg fehér bőrű, tehát Lamar nem lehet.Dave írta:Egy kis "elemzés", kíváncsi vagyok ti kiket láttok ezen a 2 képen, ugye Franklin vezeti a járművet, Michael az egyik rabló, talán Lamar egy másik rabló és kilehet a harmadik? és hol van Trevor? - Ezt nem tudni...
Screencaps
Artwork