Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2013. 03. 08. 22:06
Annak ellenére, hogy mi történt múltkor, megkockáztatom azt, hogy tanácsokat osztogatok.
Először is a zenei aláfestés, mint eddig is, tökéletes. A rejtélyes hangok is királyul illettek. Az egyetlen, ami hangi téren hiányzott, az az volt, hogy mikor megjelent SlenderMan, nem raktatok be semmiféle hangos durranást, zene hirtelen felhangosítását, majd elhallgatását, vagy akármilyen hirtelen hangos effektet. Ezek teszik ijesztővé és hátborzongatóvá az ilyen kisfilmeket. A zenéket nem tudom ki válogatja/vágja, de remek munkát végez.
Az, hogy néhány részen akarjátok, hogy vicces legyen, az átjön, néha a szinkronon hallani lehet, hogy elpoénkodja, és ahogy a főszereplő fekszik az ágyban. Meg az a bizonyos "nájsz".
A belső kameranézet az első jó pár percben remekül működött, de aztán nem tudom mi történt, hirtelen újra megjelentek a fejdarabok. Néha ezután is sokat működött, de sokszor voltak testrészhibái is.
Eltekintve a többitől, amiket már korábban írtam, felfogva azt, hogy nem akartok tökéletest csinálni, meg sem jegyzem az angol kiejtést, meg a szókincset, a történet teljes hiányát, és azt, hogy alig történik benne valami.
Áttekintve kilométerekkel jobb, mint az előző rész, de még mindig nem az igazi.
Ezeket nem bántásból mondom, nem akarlak megsérteni, csak szeretnék segíteni azzal, hogy az őszinte véleményemet mondom ahelyett, hogy annyit írnék ide, hogy "Nice, very nice!".
Hogy miért nem fogadtok el semmilyen tanácsot azt ebből nem látom, inkább makacsságot látok a történések mögött.