A GTAIVben a fegyverek mellett én még a ruhák mennyiségével sem voltam személy szerint megelégedve. Remélem, az Vben legalább annyi ruhabolt lesz, mint anno a SA-ban, visszatér egy pár jó ruhabolt és eltűnik a Russian Shop! A Perseusos ruhákért sem vagyok oda (pedig a valóéletben én is az elegáns ruhák híve vagyok, de játékban, főleg GTA-ban szeretem, ha a karakterem olyan "autólopós", egyszerűbb szerkóban van, nem pedig úgy, mint mondjuk a szállító vagy mint James Bond), de a Russian Shop termékeitől a napszemcsit leszámítva a falnak mentem! Először is röhögőgörcsöt kaptam, amikor megláttam azt az orosz kalapot Niko fején!
Egyszerűen szánalmas volt. Aztán azok a nagykabátok meg óriáspulcsik is elég hülyén néztek ki, mintha az Antarktiszon játszódna a játék, közben meg Libertyben jópárszor épp tűzött a nap! A katonai terepnadrág meg a bakancsok még viszonylag tetszettek a szemüveggel együtt, de gyakorlatilag ez a 3 termék volt az, ami tetszett a Russian Shopban, de amúgy még csak meg sem közelítettem azt a boltot! De persze ahogy Luszie is mondta, ízlések és pofonok.
Luszie: Ez igaz, legalább volt mire költeni azt a temérdek pénzt a hotdogzabáláson meg a Sprunk-piáláson kívül.
bodom26: XXXXXDDDDDDDD