Tommy,CJ és Niko kalandjai

Kitalált GTA sztorik.
Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 03. 06. 18:55

Íme egy újabb szóló epizód. Ez egy igazi tartalmas kis rész lett. Nem akarom lelőni a poént,úgyhogy ne hagyjátok ki ezt a részt se.

Tommy,CJ és Niko kalandjai: 26.rész: "F",mint .....
By: Stan98

Tommy,CJ,Niko,Trevor és Cesar valamint Ernie elmentek a limuzinnal Liberty citybe. Vice cityben Phil izgatott volt,nem is tudta,hogy mit kérdezzen testvérétől. Ezért inkább a lány érdeklődött bátyja felől:
Louise: -Na és mizujs veled Phil?
Phil: -Nagyon durvák voltak az elmúlt idők. A Haitis és Kubai népek ellen küzdöttünk. Órási háborúk dúltak itt. És te veled mi van? Hogy szöktél meg attól a seggfejtől?
Louise: -Hát nem is tudom hol kezdjem....Armando egy villamosszékbe kötözött engem,amikor elrabolt,aztán egy kis áramot vezetett belém és azt hitte meghaltam. Kómában feküdtem hosszú ideig. Amikor felébredtem, Armando a szemem láttára ölte meg a kutyámat,és még engem is megszúrkált. Ezután nem sokkal később egy Big Smoke becenévre hallgató dagadt férfi berontott és lecsapta Armandot,de sajna nem halt meg. Ezután még rosszabb dolog következett. Azt mondta,hogy 1 napra tud nekem szállást biztosítani. Megbíztam benne,de rosszul döntöttem. Amikor a lakásában lezuhanyoztam,előkapta a rudiját és megerőszakolt. Üvöltöztem,sírtam,de senki sem hallott. Amikor 1 percre leszállt rólam a hájas testével és kiment elszívni egy cigit,meg volt a lehetőségem hogy elmenekülhessek. Tudtam,hogy csak rád számíthatok és ha beledöglök,akkor is megkereslek. Amikor kijöttem a házból,Big Smoke észrevett és utánam szaladt,de szerencsére nem ért utol. Aztán 1 évig kerestelek Vice ciytben,de nem voltál sehol. Úgy döntöttem elutazom,és néhány év múlva visszatérek. Hát ez a néhány év hamar elment és lám,itt vagy. Örülök hogy végre újra a testvérem mellett lehetek :)

Phil csak csodálkozott az eseményeken. Elmondta húgának,hogy Smoke-t már kicsinálták,nem kell félnie. De mástól viszont távol kell magát tartani,és mindig Phil mellett van a helye.

Amikor a fiúk megérkeztek Liberty citybe,Ernie beült egy ismerősének a kocsmájába. A többiek Johnny keresésére indultak. Nikonak és Trevornak furcsa volt,hogy a haitisek ilyen hamar távoztak a helyszínről,hiszen egyet sem láttak a környéken. Johnny közben Diego házához ment,hogy közölje vele a hírt:
Johnny: -Főnök! Rossz hírt kell közölnöm.
Diego: -Na és mit? -mondta,kissé idegesen.
Johnny: -Tommy csapata idejön. Ha Niko nem tesz valamit,a tervünknek lőttek.
Diego: -Remek....már Niko mindent el fog b*szni.....megmondtam neked te idióta,hogy végezzétek ki Nikoval ezt a Tommy gyereket....na meg Victor Vance-t is. Az a két kis parazita megölte a fivéremet,ráadásul engem is kifosztottak. Úgyhogy csinálj valamit,de addig,amíg úgy be nem pöccenek,hogy szétloccsantom az agyadat. -mondta iszonyatos nagy haraggal.

Johnny szó nélkül távozott Diego irodájából,majd felhívta Nikot. Niko azonban nem vehette fel barátai előtt a telefont,így gyorsan kitalált valamit:
Niko: -Skacok. Nekem nagyon gyorsan el kéne mennem dobni egy barnát.
Tommy: -Jó,de siess...

Niko befutott a legközelebbi a mobilbudiba,ahol felvette a telefont:
Johnny: -Niko! Most beszéltem Diegoval.....és rossz hírem van.
Niko: -Mi?
Johnny: -Ki kell nyírnod Tommyt.
Niko: -Mi?? Na nem!! Azt elfelejtheted....
Johnny: -De ha nem teszed meg,akkor mindennek vége. És a főnök megöl engem,majd téged,sőt a barátaidat is.
Niko: -Egy szart. Engem ez a gyökér nem tud kicsinálni. Nem fogom megölni a barátomat.
Johnny: -Akkor próbáld meg elterelni a figyelmét...vagy mondd,hogy szerinted Johnny a bevásárlóközpontban lesz. Az jó messze van Diego házától.....
Niko: -De hát a többiek nem tudják,hogy Diego házához kell menni.
Johnny: -Akkor jó. De vezesd őket a bevásárlóközpontba....
Niko: -Oké. Most le kell tennem. Csá!

Niko nem tudta,hogy Johnny miért akarja hogy az áruházba menjenek,így kissé gyanúsnak találta,de nem volt más választása,oda kellett menni.
Trevor: -Na kiszartad magad?
Niko: -Kössz a kérdést... :lol: na húzzunk a bevásárló központba.....
CJ: -Álljon meg a menet! Mi a francért kéne odamenni?
Niko: -Mert szerintem Johnnyékat ott találjuk meg....

CJ-nek megintcsak gyanús volt Niko viselkedése. Vajon mire készülhet? -gondolta magában a néger srác. Mindannyian elindultak a belvárosba. Amíg odaérnek,Johnny kihasználhatja az alkalmat,hogy újabb drogokat adjon el. Közben Vice cityben egy nagyon szörnyű dolog történt....Dwayne Forge eltűnt,de ez még csak most tűnt fel mindenkinek. Dwayne felhívta Romant telefonon,hogy nem tud többé részt venni az itt történő dolgokban. Megfogadta hogy Robert után repül,és segít neki illetve Jacknek,az arra zajló eseményekben. Néhány óra múlva A Liberty City-i szupermárketben voltak Tommyék,de nem találták ott Johnnyt. CJ felkapta a vizet:

CJ: -Niko! Te kis köcsög! Mondd el szépen,hogy kinek dolgozol! Mit tudsz Johnnyról?! Netán te is áruló lennél?
Trevor: -Hé nyugi! Nem tudhatta,hogy nincs itt az a seggarcú.
CJ: -Ó dehogynem tudta! Csak el akart minket csalni,hogy védje a hátsóját annak a rohadéknak. De most Niko elárulta magát! Egy aljas kétszínű féreg vagy!!!
Niko: -Higgadj már le te ütődött. Nem követtem el semmit. Azt hittem itt Johnny,de nem így lett...
CJ: -Le foglak buktatni Niko!
Niko: -Próbálkozz.
Tommy: -Nem akarom megzavarni ezt a veszekedést de nézzetek csak oda! Ott van az áruló!
Cesar: -Na most beleverem a fejét a földbe.

Tommy jól látta,hogy Johnny jön. De nem volt egyedül. Jött Diego,és egy csapat nagydarab férfi,valamint néhány m4-es középsúlyú fickó.

Trevor: -Niko! Igazad volt,itt van Johnny! És most mindjárt nem itt,hanem a pokolban fogja szívni a levegőt!
Niko: -Johnny! :o
Johnny: -Nos uraim!
Tommy: -Dögölj meg áruló!
Johnny: -Uraim! Most már felfedhetem az ügyet. Bizony,egy áruló vagyok,de ez volt a célom!
Trevor: -Kitapossuk a beled!
Johnny: -Trevor,Trevor,Trevor.....nem kell itt az erőszak. Ez a néhány fickó úgy is szarrá lő titeket,ha hozzám értek,szóval felesleges itt hősködni. Most pedig elmondom,hogy mi is van valójában körülöttetek. Tommy! Emlékszel Armando Mendez fivérére?
Tommy: -Erre a kis f*szkalapra? Hogyne emlékeznék?
Diego: -Vigyázz a pofádra,mert még megjárhatod...
Johnny: -Na szóval. Én igazából úgy kerültem közétek,hogy pénzt akartam szerezni,de ehhez keresnem kellett egy "nagyembert". Diego Mendez volt a megfelelő fickó és ketten egy drogüzletet irányítunk itt a városban. Diego mondta,hogyha Tommy csapatába beszegődök és ellopok tőle jó pár ezer dolcsit,akkor segít nekem néhány rendezetlen ügyemben. A dolog jól működött. Elloptam Tommytól a pénzt,vettem drogot,majd a duplájáért eladtam tipikus drogfüggőknek. Így 1-2-re megduplázhattuk a pénzünket. Aztán amíg a bandátokban voltam,figyelgettem a gyengepontjaitokat,a kedvenc dolgaitokat meg hasonlók. Nikoról kiderült,hogy még mindig utálja Michaelt,és ezért felajánlottam neki,hogyha segít nekem lopni Tommytól pénzt,akkor megkéselem Michaelt. Niko beleegyezett,és sikerült is a tervünk. Liberty ciytben a miénk a legnagyobb drogüzlet,mindenhonnan érkeznek vevők,illetve vannak akik rendelik a cuccost. Szóval már nem kell Niko rejtegetned magad. Gyere és csatlakozz hozzánk. Vagy választhatod a keményebb módszert.....megölöd Tommyt és szabadon távozhatsz...
Tommy: -Niko! Hogy tehetted?! Ez nagyon gerinctelen egy dolog volt tőled. Megbíztam benned,de te ellenem fordultál. A pokolba veled te seggfej! Takarodj a bandámból!
Niko: -De Tommy én csak...
Tommy: -Semmi de! Dögölj meg! Undorító patkány! Utolsó szemét! Húzd el a beledet!

Niko lehajtott fejjel,odavánszorgott Johnnyék mellé. Johnny pedig kiadta testőreinek a parancsot:
Johnny: -Fogjátok el őket,és vigyétek őket a legdurvább és legkegyetlenebb helyre Liberty cityben....
???: -Ha rajtam múlik nem!

Egy ismeretlen nő,halálfekete szerelésben rontott be az ajtón. Elővett 2 pisztolyt és Johnnyék felé tartotta,majd így szólt:
???: -Hova kéritek?
Diego: -Hű de kemény a kiscsaj! -mondta nevetve. Vajon az ágyban is ilyen virgonc vagy?
???: -Te akartad.
Az ismeretlen meghúzta a ravaszt és Diego nemiszervét sorozta meg vele. Diego üvöltözött a fájdalomtól. Johnny kiadta ismét a parancsot:
Johnny: -Elkapni azt a szajhát!

Most már Tommyék is akcióba lendülhettek. Mindig elővette a fegyverét és az m4-eseket leszedték. Ám a bengákhoz nagyobb erő kellett. Náluk viszont nem fegyver,hanem 1-1 Baseball-ütő volt. Trevor,mint mindig,most sem ijedt meg,inkább megmutatta mit tud. Gyorsan az egyik férfi háta mögé futott,majd felugrott rá és eltörte a nyakát. A másik nagydarab már keményebb volt. A Baseball-ütővel eltalálta Trevort,de nem súlyosan. Ekkor az ismereteln nő is beszállt a buliba. Kigáncsolta a nagydarabot,majd amikor az a földre esett,szétrúgta a fejét. Trevornak nagyon megtetszett a hölgy stílusa. Ketten együtt szépen leterítették a nagyfiúkat,és elismerték egymás képességeit. Johnny és Niko a harc alatt el húzták a csíkot. Tommy közben bemutatkozott a nőnek:
Tommy: -Hát ez csúcs volt. Mind2-en jól harcoltatok. Amúgy had mutatkozzam be a hölgynek. Tommy Vercetti vagyok. Ők pedig itt a csapatom egyik része: Trevor,CJ és Cesar. És sajnos az egyik legjobb barátom most árult el minket...És kegyedet hogy hívják?
???: -A nevem Fergie!
Trevor: -Vagány csajszi,vagány névvel! Ez tetszik!
Fergie: -Hehe,csak ne olyan hevesen nagyfiú! -mondta kicsit csipkelődve.
Tommy: -Mit szólna ahhoz,ha beszegődne a csapatunkba?
Fergie: -Örömmel elfogadom a felkérést! Amúgy mellőzük a magázást. Tegeződjünk.
Tommy: -Rendben van. Esetleg megkérdezhetem,hogy honnét tudtad,hogy itt segítened kell?
Fergie: -Ez a bevásárlóközpont az egyik rokonomé,és gyakran vannak itt ilyen viszályok. Szerencse hogy erre jártam,mert különben a seggetek is szét lőtték volna. Ismerem ezt a Diego fickót,és volt már vele dolgom.
Tommy: -Köszönjük a segítséget Fergie! :)
Fergie: -Szóra sem érdemes!

Johnnyék visszamentek Diego lakásába. Niko idegileg teljesen roncs volt. Nagyon szégyellte magát. Johnny látta rajta,hogy szégyenkezik,ezért nyugtatta olyan mondatokkal,hogy "minden rendben lesz" , " jobb lesz így neked"....
Niko persze nem volt nyugodt. Úgy döntött lepihen,hogy kicsit enyhítsen lelki bajain. Vice cityből közben Mercedes felhívta Tommyt:
Mercedes: -Szia Drágám! Elkaptátok már Johnnyt? Vagy történt esetleg valami érdekes?
Tommy: -Szia Mercedes! Nos Johnnyt nem kaptuk el,de csatlakozott hozzánk egy új és tehetséges női harcos. A neve Fergie.
Mercedes: -Remek! :)
Tommy: -De sajna van egy szörnyű hírem! A barátunk,az egyik legmegbízhatóbb ember.....elárult minket -mondta szomorú hangon.
Mercedes: -Te atyaég! Szólok Romannak és Mallorienak! És mit tett ez az aljas?
Tommy: -Meglopott minket,és Johnnynak segített :( és ezt mindazért,hogy Michaelt kicsit megsebezze....
Mercedes: -Hát ez nagyon ledöbbentett. :( Na leteszem. Vigyázz magadra!
Tommy: -Te is. Na szia.

Tommyék Fergie-vel visszamentek Erniehez a kocsmába.
Ernie: -Na meg van az az őrült? Hol van Niko? És ki ez a kis csinos?
Tommy: -Nos Ernie....Niko elárult minket....lepaktált a szarházi Johnnyval....
Ernie: -Hát ezt nem hittem volna :| Micsoda egy gerinctelen dolog :(
Tommy: -Hát az...Amúgy ez a hölgy itt Fergie. Kíválóan bánik a fegyverrel,és abszolút megbízható. ;)
Fergie: -Üdvözletem.

Később Vice cityben:
Roman és Mallorie összezuhantak a hírtől,Phil és húga is nagyon megmerevedtek. Michael pedig csak annyit mondott:
Michael: -Nem meglepő.....nem is vártam mást tőle.... -.-
Pár perc múlva kopogtak az ajtón.
Phil: -Kinyitom!

Phil kinyitotta az ajtót,és egy régi arcot látott. Ez a fickó egy féreg,Phil tiszta szívből utálja. Vajon hogy fogja végezni? És ki ez? Minden kiderül,ha követed a következő részt is :)

TO BE CONTINUED...

Avatar
Tigrito
Sprunk-függő
Hozzászólások: 391
Csatlakozott: 2012. 08. 08. 17:36
Tartózkodási hely: KKHalas

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Tigrito » 2013. 03. 06. 21:08

Jó lett, csak az áruházas résznél nem arra vártam, hogy Niko lehajtott fejjel odavonszolja magát Jhonnyékhoz, hanem Tommy mondjuk egy Mini-Uzival elkezdi lőni, de Niko még épp idejében elugrott onnét és elkezdődik a tűzharc.

Avatar
Niko Bellic1300
McReary testvér
Hozzászólások: 546
Csatlakozott: 2013. 01. 10. 14:56

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Niko Bellic1300 » 2013. 03. 06. 22:39

nekem nagyon tetszik ez a rész
jó munka mint mindig
egy igazi Darren Shan

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 03. 08. 00:15

Ez a rész nagyon király! :D És ez a Fergie nagyon szimpatikus :D, valamint örülök, hogy meghalt az a szemét Diego :D.

Avatar
Niko Bellic1300
McReary testvér
Hozzászólások: 546
Csatlakozott: 2013. 01. 10. 14:56

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Niko Bellic1300 » 2013. 03. 08. 08:06

csak az a szar hogy Niko már nincs a bandában legalább akkor belerakhattad volna Dimitrit mert ő mindenkit elárult akivel dolgozott

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 03. 08. 18:40

Köszönöm a pozitív fogadtatást :) Niko Bellic! nem fogok minden egyes GTA karaktert beletenni. Főleg nem a GTA IV trilógiából,mert a GTA IV-vel csupán 2-szer volt szerencsém játszani,így nem nagyon ismerem a szereplőket....

Avatar
Niko Bellic1300
McReary testvér
Hozzászólások: 546
Csatlakozott: 2013. 01. 10. 14:56

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Niko Bellic1300 » 2013. 03. 08. 19:52

Jacobmeg Packie lehetne Niko oldalán

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 03. 09. 12:03

Niko! Ki az a Jacob meg Packie? GTA IV-s szereplők? Gondolom igen,szóval ők nem lesznek bent. Az összes IV-s szereplő személyiségét,külsejét,adatait a GTAPlaceről csekkoltam le,és akit szimpinek vagy megfelelő gonosztevőnek találtam,azokat beleírtam a sztorimba. De mondom még Nikoról se tudok szinte semmit,mert csak 2-szer játszottam a GTA IV-vel,és azt is az unokatesómnál,ahol pedig nem küldiztünk,hanem hülyültünk....

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 03. 09. 12:08

Stan98 írta:Niko! Ki az a Jacob meg Packie? GTA IV-s szereplők?
Igen GTA IV-esek. Mindkettő Niko spanja. Egyik egy nigger a másik meg egy ír fószer.

Furcsa pedig hogy Niko benne van a sztoridban :) Azt hittem hogy játszottál a IV-el.

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 03. 09. 12:38

Ha lesz alkalmad rá, ajánlom, hogy szerezd be. Nekem a kedvenc GTAm. Bár azt hiszem te PS2-es vagy, de ha lesz alkalmad rá.

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 03. 09. 12:40

Igen egyet kell hogy értsek. Mire jön a Ps4, majd (gondolom) lemegy a PS3 ára, veszel egyet, + rá egy GTA IV complete editiont, és azzal fogsz játszani egész áldott nap. :lol:

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 03. 09. 12:58

Luszie írta:Igen egyet kell hogy értsek. Mire jön a Ps4, majd (gondolom) lemegy a PS3 ára, veszel egyet, + rá egy GTA IV complete editiont, és azzal fogsz játszani egész áldott nap. :lol:
Vagy csak letölti PC-re ;).

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 03. 09. 13:14

Egyszer mintha azt mondta volna hogy a IV-t nem viszi a gépe, szóval konzolra beruházni és arra megvenni a játékot olcsóbb, mint úgy felturbózni a gépet, hogy akadás nélkül vigye.

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 03. 09. 13:30

Luszie írta:Egyszer mintha azt mondta volna hogy a IV-t nem viszi a gépe, szóval konzolra beruházni és arra megvenni a játékot olcsóbb, mint úgy felturbózni a gépet, hogy akadás nélkül vigye.
Teljes mértékben egyetértek. A konzol beszerzése sokkal olcsóbb mulatság, mintha egy PC-t akarnál felnyomni, hogy egy GTAIV-et futtasson, ráadásul a PC-hez nem kis szaktudás szükséges, minden második hónapban frissíteni kell, cserélni kell az egyes alkatrészeket stb. A konzolt egyszer megveszed, aztán lehet, hogy azt nem tudod sehogyan sem továbbfejleszteni, nem tudsz rajta olyan szép grafikát elérni, mint egy tuningolt PC-n, de nem is kell havonta költeni az alkatrészeire. Szóval szerintem is inkább egy PS3ra vagy X360ra ruházz be, mint a PC-re. Anyagi szempontból sokkal jobban megéri.

Avatar
Niko Bellic1300
McReary testvér
Hozzászólások: 546
Csatlakozott: 2013. 01. 10. 14:56

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Niko Bellic1300 » 2013. 03. 09. 14:26

ám Stan98 nem kell segítség a történetedhez?

Válasz küldése