Niko Bellic1300 írta:amúgy kinek ki a top 1 karaktere?
Niko egyértelműen. Azért mert az összes karakter közül őt tudták megalkotni a legemberibben, és ez nagyon tetszett benne. Mint már egyszer említettem, nekem nagyon tetszett a
Iv-ben a Kate általi halál befejezés. Az asszem a bosszú, bár nem vagyok benne biztos. Abban vannak olyan epilógusok, amik nagyon tetszettek. Mondjuk sok második helyezett van nálam. Pl: Jhonny és Catalina is tetszett, Már ami a kicsapongó magatartását illeti ennek a szipirtyónak.
Ha minden egyes epizódot külön kellene vennünk, akkor szinte mindből tudnék mondani egy "jó arc"-ot aki tetszett a történetből. Szóval sokan lennének. A Top1 viszont jelenleg Niko, bár sokáig mikor a TLAD-al játszottam azt hittem hogy majd Jhonny átveszi a helyét, de a story túl rövid ahhoz, hogy ez megtörténjen. Kevesebbet tudunk meg Jhonny-ról, és engem ez e szempontból zavart.
Most azért nem írom, hogy "Az V-ből Michael" , mert lehet hogy ő tetszik most a legjobban, de lehet hogy a játékban egy arrogáns, pökhendi alak lesz, és mást majd sokkal jobban szeretek majd, és persze azt sem lehet 100%-ra venni hogy lesz az V-ben olyan figura, akit majd jobban csípek majd mint Niko-t. Kiderül..