Az hogy új éra, az még nem jelenti azt, hogy a játékok között nem lesz átfedés, hiszen akkor azt sem mondták volna, hogy lesz visszatérő karakter. Ennyi erővel egy GTA IV-s fazon sem bukkanna fel a játékban, viszont azt is megerősítették, hogy lesz az V-ben IV-es karakter.Hessa írta: Mivel új éráról van szó, ezért Niko kizárt, hogy benne lesz. És ezt már több helyen is megerősítették.
Luszie: Teljes mértékben egyetértek. Ez a szereplős/érás dolog a R*nál kiszámíthatatlan, mint szinte minden más. Az V sem biztos, hogy külön éra lesz, sőt, szerintem nem lesz az, hiszen a grafikai meg fizikai újításai közül (már amennyit eddig láttunk) nem lesz akkora különbség közte és a GTAIV között, mint mondjuk a GTA1 és a GTA3, vagy akár a GTA3mas éra és a GTAIV grafikája között.Luszie írta:Az hogy új éra, az még nem jelenti azt, hogy a játékok között nem lesz átfedés, hiszen akkor azt sem mondták volna, hogy lesz visszatérő karakter. Ennyi erővel egy GTA IV-s fazon sem bukkanna fel a játékban, viszont azt is megerősítették, hogy lesz az V-ben IV-es karakter.Hessa írta: Mivel új éráról van szó, ezért Niko kizárt, hogy benne lesz. És ezt már több helyen is megerősítették.
régebben erről sokat vitatkoztunk hogy most itt az érákkal meg mivan, meg hogy nem minden nagyobb rész jelent egy külön érát, stb... Szóval asszem az jött ki ebből az egészből, hogy az V sem lesz egy külön éra.
Szerintem is ez már egy jelzés, hogy hamarosan jön a hivatalos borító is Látom, sajnos még mindig nagyon kötik az ebet a karóhoz, és ragaszkodnak a PC verzióról hallgatás hagyományához, remélem azért nem sokkal a megjelenés után már az PC kiadás is megjelenik (bár késhet az fél évet is csak könyörgöm, ne legyen olyan rossz a portolás minősége, mint a GTA IV-nél!) De várjuk a borítót!Dave írta:Még egy kis érdekesség, kibővült a GTAV honlapja, most már kényelmesebben elérhető a GTAV előrendelése, talán ebből már látszik, hogy a Szeptember 17.-i dátum a végleges dátum!!!
http://www.rockstargames.com/V/order
Szerk: Szerintetek nem véletlen, hogy pont most tették ki az előrendelést borítóval együtt, szerintem várható a hivatalos borító is!!!(legyen igazam )