Hozzászólás
Szerző: Niko Bellic1300 » 2013. 04. 26. 20:35
Bandák Háborúja 5. rész Támadás az oroszok ellen
Amikor Cesart a kórházba vitték CJ,Niko és Sweet kimentek levegőzni,ám látják hogy egy embert vernek az oroszok.Cj,Niko és Sweet épp segíteni akartak,ám egy idegen megöl pár darab ruszkit
CJ Niko és Sweet:Mi a f*sz?
Niko:Mindegy,csak öljük meg őket.
CJ,Niko és Sweet kiiktatták a ruszkikat,ám Niko meghal egy ismerős hangot.
???:Niko te meg mi a f*szt keresel itt a fekákkal?
Sweet:Kussoljál már el,de ha jól látom akkor te ír vagy.
Niko:Packie jó látni téged.
Packie:Téged is jó látni Niko.
Niko:Te meg mit keresel itt?
Packie:Liberty City üres nélküled,megkérdeztem Romant,hogy hol lehetsz és ő elmondta hogy ide jöttél San Andreasba.Azon belül láttalak egy házból kijönni egy fekával.Arra gondoltam,hogy követlek titeket,és láttam a kalandodat azzal a fekávalte voltál.Utána elveszítettelek titeket,de mázlimra a rádióban bemonták,hogy egy rendőr helikopter a San Fierroi kórházban szállt le,és én arra gondoltam hogy csak Niko lehet az és voltál.
Ám ha már itt vagyok ti kik vagytok?
CJ:Én Carl Johnson vagyok,de csak szólíts CJ-nek.
Sweet:Én Sean Johnson vagyok de csak szólíts Sweetnek.
Packie:Niko,ki volt az a feka akivel mentél autóval?
Niko:Ő Cesar Vialpando.
Packie:És ő most hol van?
Niko:Itt bent a kórházban.
CJ:Skacok,most inkább törődjünk ezzel a csókával.
???:Köszönöm hogy megmentettetek.Az én nevem Gerald Elliot a haveromat Buck Stewartot elrabolták az orosz maffia.Tudtok segíteni?
Niko:Tudunk.
CJ:Niko,Packie és Gerald keressétek meg Buckot,mi itt maradunk,ameddig fel nem épül Cesar,de mielőtt elmentek vigyetek Grove Streeti fiúkat nehogy legyőzzenek az oroszok.
Niko:Láttam azért nem vannak annyian felépülve,hogy mindenki harcoljon.De van még három banda akik tudnak segíteni.
CJ és Sweet:KIK?
Niko:Nincs idő erre,bármikor megölhetik Buckot.
Amikor Niko,Packie és Gerald kimentek,akkor Niko megbeszélte Packivel,hogy amennyi ír tud jönni akkor gyorsan jöjjenek a San Fierroi reptérre.Niko előre küldi Packiet és Geraldot.Niko felhívja Jacobot.
Niko:Jacob,eljöttem San Andreasba és banda ügyekbe keveredtem,szóval amilyen gyorsan tudtok jönni a San Fierroi reptérre?
Jacob:Nem probléma Niko,megyünk amennyien csak tudunk.
Niko:Kösz Jacob.Csá.
Niko felhívja Johnny-t.
Niko:Johnny segítség kéne.Gyertek gyorsan San Fierroba repülővel.
Johnny:Soha.
Niko:Kösz nagy segítség vagy.
Johnny:Mármint repülővel soha,de motorral megyünk.
Niko:És hogyan értek ide hamar?
Johnny:Csak bízd ránk.
Niko:Rendben.Na csá.
Eközben Johnnynál
Johnny:Na fiúk gyorsan mennünk kell Romanhoz.
Mikor Johnny elment Romanhoz a bandájával az új taxi cégbe,ami Algonquinban található.Roman megijedt,mikor megládta a The Lost bandát.Amikor Johnny bement Roman ráfogta Johnnyra a pisztoly.
Roman:Takarodj,nem fogsz mégegyszer elrabolni.
Jhonny:Nem azért jöttem.
Roman:Akkor meg miért?
Jhonny:Segítenünk kell Nikonak.
Roman a zsebébe tette a pisztolyt.
Roman:Na mi kell?
Johnny:Illegális turbó,amivel elég hamar eljuthatunk San Fierroba.
Roman:Már is.
Roman és a The Lost banda a turbókat.Mielőtt elmentek volna Johnny beszélt Romannal.
Johnny:Roman,gyere velünk San Fierroba.
Roman:Csak egy pisztolyom van.
Johnny:Nesze húzd fel a golyóállómellényt és tedd a hátadra az AK-47-et és a kezedbe tartsd az MP5-öt.
Roman:Köszi na de menjünk.
Mind a három banda a San Fierroi reptéren volt.Látták Nikot és oda mentek.Kérdezősködtek Nikotól,hogy miért kellet jönniük.Niko elmesélte a történetet.Azt is,hogy mielőtt megérkezdték a banda tagok hogy mi történt,Niko kifaggatott egy orosz embert,akinek köze van Buckhoz.A főnök Niko,Roman,Jacob,Packie és Johnny.Niko meglepődött,hogy eljött Roman is.Akkor a cél az Ocean Docks.Amikor odaértek,egy ember kiáltozott hogy eresszenek el.A bandák betörtek a raktárba,de Niko Roman és Jacob látták azt az embert,akit utálnak a legjobban.
Niko,Roman és Jacob:DIMITRI RASCALOV.
Dimitri:Helló kis p*ncik gondolom érte jöttetek.
Buck:Segítség!!!
Gerald:Megyünk érted Buck.
Az írek,a jamaikaiak és a The Lost banda darálta az oroszokat.Addig Niko felosont Dimitrihez.Dimitri látta Nikot így
elmenekült de Buckot addig püfölte,míg nem tudott lábra állni.
Niko:Gerald gyere fel.
Gerald:Megyek.
Gerald volt az aki csak hallotta Nikot,mert ő volt a legközeleb hozzá és a többiek nem hallottak a puffanások miatt semmit.
Niko:Gerald vigyázz Buckra mindjárt jövök.
Niko Dimitri után ment,látta hogy felszáll a helikopterbe.Niko ugrik és belekapaszkodik a helipoketbe.Niko kidobja Dimitrit a helikopterből.Niko azt hitte hogy Dimitri halott,de a tengerbe esett és kiúszott a partra.Niko visszament a raktárhoz és azt vette észre,hogy az oroszok meghalltak.
Niko:Gyorsan mindenki vissza a kórházba.
A Bandák visszamentek a kórházba.Niko bement a kórházba.Az egyik ember szól neki.
Átlagos ember:Elnézést,ön Niko Bellic?
Niko:Igen.
Átlagos ember:Ezt a papírt küldi önnek,egy bizonyos Toreno személy.
Niko majdnem elájult a levél láttán.
Niko Bellic
Ha azért jöttél,hogy közöld a híreket CJ-nek,Ceaser-nek és Sweet-nek akkor elkéstél.
Találkozzunk az elhagyatott reptérnél pontban 24 órakkor.
Niko kimegy a kórházból.
Niko:Mindenki dolgunk akadt.
Vajon sikerül elhozniuk CJ-t,Ceasert és Sweetet Toreno markai közül?Kiderül a következő részben.
TO BE CONTINUED
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Niko Bellic1300 2013. 04. 27. 15:35-kor.