Visali írta:
Én ezzel vitába szállnék.
A történet egy rablóbandáról szól. Szerintem üresebb lenne, ha csak az egyikőjüket irányítanánk. Nem éreznénk át annyira az akciókat, az ízét a dolognak.
Én ezt úgy értem, hogy hogy az V jobb lett volna 1 szereplővel is. Természetesen az 1 szereplőnél akkor más story-t találnak ki. Valami olyat, ami azért 1 szereplővel is "kompatibilis". Eddig valahogy sikerült nekik..
Hessa: Mivel egy más story lenne, és nem is a tervezett GTA V szereplőire gondoltam, így természetesen lenne egy 4., tőlük teljesen más karakter, esetleg az ötvözetük, vagy nem tudom én. Én nem arra értettem ezt az egy szereplős dolgot, hogy a mostani 3 főhős közül legyen egy, -teszem azt Trevor- mert azért ez a 3 féle karakter nagyon radikálisan képvisel teljesen más értékrendet, (bocs a maradi megfogalmazásért, de irodalomból jó vagyok, és ezt így tudom kifejezni a legjobban
) így külön 1 karakternek nem lennének olyan jók egy kerek egész történetben, főleg mondjuk egy "fő rész" szereplőiként. Valahogy ahhoz túlságosan "gyengék" számomra vagy ezt most nem tudom hogy hogy fejezzem ki.
Bár, ki tudja, az is lehet hogy olyan emberkéket hoznak ki belőlük, akik külön-külön is megállnák a helyüket egy GTA főszereplőjeként. Mondjuk Franklinben eddig nagyon kételkedem mert számomra ő a "leggyengébb láncszem".