Én asszem ezzel (is) szenvedni fogok jócskán. Itt a 100%-ot 5x nehezebb elérni, mint a IV-ben. Mondjuk valahogy éreztem, alapból az egész SA nehezebb volt.
Kezdjük ott, hogy már a küldetések között is vannak szívatósak. Meg ezek az ügyességi próbák.. Falnak tudnék menni
Egy pillanatra azt hittem hogy még a barátnőket is fel kell szedni és a "bónuszaikat megszerezni", de hála istennek ezt már nem rakták bele. Akkor ugyanis tényleg hagytam volna az egészet. egyszer legyél laza, és kövér, máskor meg vézna és elegáns.. Hát nem tudom kinek van ehhez türelme. Kóddal még oké, de kód nélkül nem vicces móka.
Ha egyszer sikerül a 100% arra nagyon büszke leszek. Szerintem ebben a részben a legnehezebb elérni. Nem mintha a VC-t meg a III-t vagy akármelyik másik részt próbáltam volna olyan szinten hogy már 70-80% közelében lennék, és a mellékfeladatokkal bénáznék, de ott alapból kevesebb dolgot kell teljesíteni, és ez azért biztos vagyok benne hogy ez jóval csökkent is a nehézségen. Azt mondjuk el tudom képzelni hogy a III-ban nehezebbek a járőrös, és egyéb nyalánkságok...