Enzo Vezzoni karaktere egyértelműen fergeteges, eddigi tapasztalataim alapján élvezetes az ő jeleneteit írni. Egyszerűen szórakoztató, és ahogy már említettem, emlékeztet valakire. Szóval Enzo karakterét imádom.
Már mondtam, hogy rossz a névmemóriám, majdnem két percbe telt rájönnöm, hogy Ronald Black kicsoda. El is felejtettem, hogy ebben a történetben volt ilyen szereplő. Őt SA-beli gettó négerek általános tulajdonságaival próbáltam felruházni, és megfűszerezve az illedelmes Harley és a gettó R.B. közti kontraszttal. Cataldoval rengeteget lehetett volna még kezdeni, a főszereplő testvéreként rengeteg lehetőség lett volna jó dolgokat írni, de a halála szükséges volt, semmi személyes
Kitako Yamaguchi-t meg igazán csak ebben a részben lehet megismerni. De nem akarok sokat elárulni. Péntekig már csak egyet kell aludni. Valószínűleg estefelé lesz a rész, szerintem egy órás munkám még van vele, beleszámítva a programjaimat, és, hogy hátha valami még közbejön, szerintem nyolc és tíz között várható a 16. rész, "Nem számít, hogy ki ő!".
Köszönöm, hogy megosztottátok a kedvenceiteket, a többi olvasó, aki még nem tette meg, annak a kedvenceire is kíváncsi vagyok.
További jó szórakozást és olvasgatást!