[Megjelenés előtti] Általános társalgó

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Lezárt
Hüblookohelimedion
McReary testvér
Hozzászólások: 566
Csatlakozott: 2012. 11. 08. 19:08

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 03. 14. 18:04

NoxiusEnterprise írta:Érdekes, én inkább amolyan negatív főszereplőnek gondoltam őt mindig is. nem volt valami okos, szimpatikus, vagy épp különleges. Nem volt benne semmi új, minden csak a gettónéger-sablon.
Szerintem őt direkt ilyenre csinálták, mivel a SA egyik legfontosabb eleme az volt, hogy szinte szabadon lehetett őt alakítani

Avatar
The Cleansing Fire
Törzstag
Hozzászólások: 2153
Csatlakozott: 2012. 07. 11. 19:25

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 03. 14. 18:13

Mondasz valamit... De én pont ezt a maximális alakítgatást nem bírtam. A fodrász, a ruházat, és az izomzat valamilyen szintű változtatását aláírom (Bár ésszerűbb lett volna, ha az arcszőrzet és a haj külön-külön választható, mert így arcszőrzet csak az alap hajhoz járt.), de a tetoválás, és a speciális mozdulatok megtanulása fölösleges volt. Összesen egy-két küldetésben vette hasznát bárki :)

Visszatérve Michael főszerepéhez, szerintem azért ő lesz a legfontosabb a három közül (Nem arra alapozom, hogy mind a két trailerben ő szólal meg), mert hozzá köthető legjobban az eddig megismert történet. A pénz hajszolása, úgy értem :) Az eddig információk és adatok alapján ő lesz a történetbe legjobban illeszthető.

Hüblookohelimedion
McReary testvér
Hozzászólások: 566
Csatlakozott: 2012. 11. 08. 19:08

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 03. 14. 18:18

NoxiusEnterprise írta:Mondasz valamit... De én pont ezt a maximális alakítgatást nem bírtam. A fodrász, a ruházat, és az izomzat valamilyen szintű változtatását aláírom (Bár ésszerűbb lett volna, ha az arcszőrzet és a haj külön-külön választható, mert így arcszőrzet csak az alap hajhoz járt.), de a tetoválás, és a speciális mozdulatok megtanulása fölösleges volt. Összesen egy-két küldetésben vette hasznát bárki :)
Én se foglalkoztam ezekkel sokat. Ruhákat gyakran változtattam, meg edzeni néha elmentem. Hajból sima rövid volt végig. Tetkók meg nem érdekeltek. Mozdulatokat kitanultam, de soha nem használtam őket, mert nem kellettek
NoxiusEnterprise írta:Visszatérve Michael főszerepéhez, szerintem azért ő lesz a legfontosabb a három közül (Nem arra alapozom, hogy mind a két trailerben ő szólal meg), mert hozzá köthető legjobban az eddig megismert történet. A pénz hajszolása, úgy értem :) Az eddig információk és adatok alapján ő lesz a történetbe legjobban illeszthető.
Valószínűleg kezdeni is vele kell majd

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 03. 14. 22:12

Én most nem kérek bocsánatot, mert csak annyit írtam, mint ti, hogy Cseszneki ne ítélkezzen előre.
Annyiban viszont én is megvilágosodtam és igazat adok, hogy én is, Dave bácsi is és sok más fórumozó is vagy 20x leírja a véleményét egymás után, szóval Csesznekinek is teljes joga van ugyanehhez.

Avatar
insanity06
Sprunk-függő
Hozzászólások: 314
Csatlakozott: 2012. 04. 10. 22:13

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: insanity06 » 2013. 03. 15. 21:18

Nem akarok senkit kioktatni,megtámadni,megvédeni. Csak felhívnám a figyelmet hogy egyes embereknek nem az a problémájuk hogy eltér a véleményük, és nem is az hogy ócsárolják a játékot. Hanem az hogy egy ember ezt ne egy rajongó oldalon tegye. Az emberek ide azért jönnek fel hogy a kedvenc játékukról halljanak és nem azért hogy valakinek minden kommentje arról szól hogy "ilyen szar olyan szar".
Én elfogadom a véleményét. Én is utálok olyan dolgokat amiket más az égig dicsér. De kérlek. Ha valakinek ennyire nem jön be a játék akkor ezt miért kell ENNYIRE tudtára adni az embereknek?
Nem kérem hogy az ilyen ne jöjjön fel az oldalra mert ez hülyeség lenne. De legyünk tekintettel arra hogy ez egy rajongó oldal ahol az emberek eléggé rossz néven veszik ha leszólják a kedvencüket. Egy szimpla diszkrét megfogalmazás teljesen más reakciókat válthat ki itt az emberekből.
PÉLDA: nem mindegy, hogy: "takarodj az utamból te kis ......" vagy "megkérhetnélek hogy arrébb fáradnál" (itt kénytelen voltam eltúlozni a dolgokat hogy érezhető legyen) :D

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 03. 16. 07:14

Ez teljes mértékben így van Insanity, de igazából pont az a probléma, hogy "ócsárolják" :) Hiszen azért ha beírod, hogy "gtaplace.hu", akkor valószínűleg nem csak azért jössz, hogy rossz dolgokat mondj a játékról. Ettől függetlenül lehet, csak ritka.
Ez most olyan, hogy felmész youtube-ra, és egy Coca Cola vidi alá beírod hogy I love Pepsi. Egyrészt: Senki nem kíváncsi rá, másrészt: nem érthető hogy ha neki nem tetszik az adott dolog, akkor minek szítja vele a feszültséget?!
Ez mondjuk egy fórum szóval ez más. Itt a más vélemény is vélemény, és tiszteletben tartandó. Az mondjuk érthető, hogy emiatt az embereknek nem kell 20x elolvasniuk amit ír, elég csak 5x, és elpattan a húr, de azért túlreagálni sem kell. Egyesek túllépik a határokat, azért nem kéne leesni egy bizonyos szint alá.
Most tegyük fel: Stan nem szereti Victor Vance-t, de más igen. Akkor már ezért Stan-t ki is kell utálni?! Nyílván nem.. Az viszont fontos, hogy hogy állunk a dolgokhoz, és hogy ezek a gondolatok hogyan nyílvánulnak meg a hozzászólásainkon. (Amit te is írtál Insanity.. )
Jó lenne amúgy ezt abbahagyni, mert egy fórum nem erről szól. Akinek nem tetszett Cseszneki valami hozzászólása, az lehetőleg úgy válaszoljon rá-ha válaszol- hogy azért ne legyen lenéző, meg bunkó és abnormális. Az jó, ha különböző a véleményünk, de azért nem kell lesüllyedni egy "Mónika show" szintre. Ahol az vita lényege, hogy szidjuk egymást hogy a másik milyen sz*r. Néha így érzem magam itt.
Én mondjuk azt tanácsolnám, ha lennének még ilyen kommentek akármivel kapcsolatban a kedves moderátorok töröljék csak ki! Nem kell ezt olvasgatnunk.. Rontja a fórum színvonalát. Ha nem tudsz normális hozzászólást fűzni akihez/amihez szeretnél, akkor ne tedd meg! Nem kötelező. Annak nincs értelme..

A játék meg holnap lesz pontosan fél évre, hogy megjelenik. Azért csak telik az idő... :)

Avatar
xXCsabiXx
Besúgó
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012. 12. 17. 19:39
Tartózkodási hely: A szomszéd háza mellett

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: xXCsabiXx » 2013. 03. 16. 11:27

Szerintem nincs értelme leírni a főhősöket.Olyan keveset tudunk róluk.
Majd, ha érkezik több információ, akkor lehet, hogy a néhány ember számára "leírt" Michael-ről is kiderül, hogy ő nem is olyan idős, mint amilyennek látszik. Sőt akár ő lehet majd a kedvencük is. Ki tudja? A R* tervezői már egészen biztosan. :D

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 03. 16. 11:45

Michael azért lett így megcsinálva, mert így eléggé hasonlít Ned Luke-ra, aki azt hiszem, hogy a szinkronhangja. Bár azt tényként megjegyzem, hogy az első trailerben tényleg 5 évvel fiatalabbnak nézett ki, de lehet, hogy csak amiatt, mert akkor csak profilból láttuk.

Szerintetek miért titkolják a főszereplők családneveit, és ti mit tudtok elképzelni hozzájuk? Egyetlen, amit tudunk, az Trevor Phillips, de Franklinnek és Michaelnek nem tudjuk.

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 03. 16. 11:50

Szerintem nincs jelentősége. Mondjuk tényleg furcsa, hogy csak Trevor vezetéknevét tudjuk..
Milyen nevet tudok elképzelni hozzá? Hát.. igazából nem túl sok mindent, konkrétan semmit, mert így nevek terén nem vagyok otthon. Lesz ami lesz. Szerintem hasonlóan ismert családneveket fognak kitalálni majd, mint mondjuk a "Philips" vagy a "Jhonson" hiszen egy nagyon hibrid, ritka név nem mutatna jól.

Avatar
The Cleansing Fire
Törzstag
Hozzászólások: 2153
Csatlakozott: 2012. 07. 11. 19:25

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 03. 16. 13:56

Johnson valszeg nem lesz, hiszen már volt egy CJ, aki szintén Johnson volt.
Michael Carpenter valószínűleg nem lesz, pedig milyen jól hangozna :D De Franklin nyugodtan lehetne Shepard, Bullock, Ford, Carter, stb.

Hüblookohelimedion
McReary testvér
Hozzászólások: 566
Csatlakozott: 2012. 11. 08. 19:08

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 03. 16. 14:28

insanity06 írta:De legyünk tekintettel arra hogy ez egy rajongó oldal ahol az emberek eléggé rossz néven veszik ha leszólják a kedvencüket.
Én kritizálom a játékot és nem szidom. A 2 dolog között pedig nagy különbség van

Avatar
The Cleansing Fire
Törzstag
Hozzászólások: 2153
Csatlakozott: 2012. 07. 11. 19:25

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 03. 16. 14:59

Hát, jelen esetben még annyira nem, mivel tartalmilag nem nagyon tudod alátámasztani a véleményedet. Tehát nincsenek igazán érvek vagy adatok, amivel tudnád igazolni az állításaid helyességét.

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 03. 16. 15:50

NoxiusEnterprise írta:Johnson valszeg nem lesz, hiszen már volt egy CJ, aki szintén Johnson volt.
Michael Carpenter valószínűleg nem lesz, pedig milyen jól hangozna :D De Franklin nyugodtan lehetne Shepard, Bullock, Ford, Carter, stb.
A Jhonson-t pont CJ miatt írtam. Az sem valami ritka név, példákkal dobálóztam csupán, de tudom hogy ilyenek nem lesznek.
Carpenter? :D Nekem nem tetszik.. Valami szokványosabb kellene.

Hát Nox, ez az utolsó hozzászólás gyönyörű. :)
Tényleg nehéz úgy kritizálni valamit, hogy alig tudunk róla valamit. Azt lehet kritzálni max, amennyit tudunk de mivel csak ennyit tudunk, amely töredéke csak az ezzel kapcsolatos dolgok halmazának, így tényleg elég lehetetlenség reális képet alkotni a szereplőkkel és akármivel kapcsolatosan ami a GTA V-t illeti.
Ez most olyan mintha egy magzatról elmondanád hogy hogy fog kinézni, és milyen lesz, vagy épp a nagy semmiről, amit tudsz róla, az alapján próbálnád beskatulyázni. Értelmetlenség az egész.. :D Várni kell.
Ha meg szidás lenne.. Hát azt is lehet, csak ugyanaz érvényes rá, mint a kritizálásra.

Avatar
Davekoma
Epsilonista
Hozzászólások: 1442
Csatlakozott: 2012. 11. 19. 15:33

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 03. 16. 19:53

Előre is senkit se akarok felcsigázni és ne nézzetek bolondnak, csak minden kis apróságot megakarok veletek osztani, mivel nagyon várjuk a GTAV-t és bármelyik pillanatban benyöghet valamit a R*.
http://www.kephost.com/images4/2013/3/1 ... aa1hen.png
Szerintem jön valami hír jövőhéten, végre a R* olyan választ adott, amiben nem az áll, hogy "semmit nem kívánunk megosztani veletek ebben az időben, viszont most a válaszban ez áll "nem ma", remélem ez már jelent valamit.

Egy kis meglepi lesz holnap, mivel már csak kereken 6 hónap vagyis félév választ el minket a GTAV-től.
Ez a kis ajándék, minden hónap 17. napján bővülni fog...

Avatar
sz.gergo
Pogo, a majom
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2013. 03. 02. 21:29
Tartózkodási hely: Románia, Bihar megye

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: sz.gergo » 2013. 03. 16. 20:00

Egy kis meglepi lesz holnap, mivel már csak kereken 6 hónap vagyis félév választ el minket a GTAV-től.
Ez a kis ajándék, minden hónap 17. napján bővülni fog...

Bocsi, de ez mit jelent?

Lezárt