Dehogynem azért ennek sok ember bedől. Annyian nem mint szeretnék, de azért ettől függetlenül sokan.. Hiszékenyek az emberek.dani.szentgali írta:Dave: Köszi a figyelmeztetést, de szerintem ezen az oldalon nincs olyan ember, vagy akár általánosságban sincsen olyan rajongó, aki ha egy kicsit is ismeri a R*-t, bedőlt volna ennek a béta teszt dolognak. Hisz ugyebár a demók és a béta tesztek enyhén szólva nem a R* marketingeszközei.
Itt ki stresszel? Amúgy egyetértek, van élet a GTA-n kívül is, nem igazán tudom, hogy ennek ellenkezőjét melyik komment alapján szűrted le. Attól, hogy még várjuk a játékot és kicsit többet tartózkodunk/spekulálunk az oldalon, mint mások (pl. Te), az még nem jelenti azt, hogy mással nem is foglalkozunk.DereX írta:Gyerekek! Én mostanában nem is vagyok nagyon aktív, vegyétek észre, hogy van élet a GTA-n túl is, én pl. nyárig biztos, hogy nem számítok semmi információra. Nagy pazarlás az, hogy ha nap mint nap itt diskuráltok hiú ábrándokról. A R*-t sose lehetett kiszámítani, elképzelhető, hogy mindjárt kiadnak valamit, az is elképzelhető, hogy csak júniusban lesz valami. Nem kell ezen stresszelni, lesz ami lesz.
Nos.. őszinte legyek? Hát itt a fél fórum. Elég sok erre utaló komment van. Visszalapozol pár oldalt, és leír minden 2. kommentről.dani.szentgali írta: Itt ki stresszel? Amúgy egyetértek, van élet a GTA-n kívül is, nem igazán tudom, hogy ennek ellenkezőjét melyik komment alapján szűrted le. Attól, hogy még várjuk a játékot és kicsit többet tartózkodunk/spekulálunk az oldalon, mint mások (pl. Te), az még nem jelenti azt, hogy mással nem is foglalkozunk.
Ennek már a linkjében is benne van, hogy nem az igazi (fake)
Hát azért ha az előző GTA területekhez viszonyítunk pl az utcák méretének segítségével zoomolással, akkor már ha nem is teljesen, de azért ki lehet számítani, mekkora is lehet a terület szerintem. Az meg, hogy mi hol van, az meg azért a térképről is kiderülhet, igaz, nem minden, de például az erdő, a sivatag és a kisvárosok elhelyezkedése is. Szóval szerintem nem fogják ezt sem mutogatni, azért egy térképről szerintem kiderülhet jónéhány dolog, és a R* ugyebár nem akarja, hogy sok dolog napvilágra kerüljön a játékkal kapcsolatban.Luszie írta:Egy térképből még nem lehet sokat tudni hogy mekkora lesz pontosan a terület. Csak hogy mi hol van. Az arányokkal még nem leszünk tisztában, úgyhogy én ezt nem tartom nyomós oknak.
Az újságírók már látták az egész térképet és az esztétikai megoldásait, ehhez kétség sem férhet. Igen, szerintem is megtiltották nekik, hogy mutogassák, és mint már írtam, szerintem is a R*-t ismerve az lenne az ésszerűbb, ha nem adnák ki a térképet a megjelenés előtt.Visali írta:Szerintem is valami olyasmi megoldás lesz, mint mit Kiscserko írt. Egyébként szerintem az újságírók látják a térképet, azt hiszem, anno a GTA IV-nél meg is mutatták egynek, csak nem engedik, hogy beszámoljanak róla egy ideig.
Szinte minden GTA-ban másak voltak a területek arányai. Ha az SA-t, III-t, IV-t, és a VC-t nézzük, akkor a VC-nek voltak a legkisebbek, talán a második legkisebb a III, utána a IV és a legnagyobb az SA-é volt. Szóval viszonyítani szerintem nem nagyon lehet, nem elég egyértelmű, mert mondjuk a III és a IV között azért nem olyan egyértelmű eldönteni ránézésre sem hogy melyik lehet a nagyobb.dani.szentgali írta: Hát azért ha az előző GTA területekhez viszonyítunk pl az utcák méretének segítségével zoomolással, akkor már ha nem is teljesen, de azért ki lehet számítani, mekkora is lehet a terület szerintem. Az meg, hogy mi hol van, az meg azért a térképről is kiderülhet, igaz, nem minden, de például az erdő, a sivatag és a kisvárosok elhelyezkedése is. Szóval szerintem nem fogják ezt sem mutogatni, azért egy térképről szerintem kiderülhet jónéhány dolog, és a R* ugyebár nem akarja, hogy sok dolog napvilágra kerüljön a játékkal kapcsolatban.