Cseszneki írta:totyak írta:Azt is megerősítették korábban, hogy tavasszal jön, meg, hogy nemsoká bemutatják a borítót, aztán hol tartunk most?
tatec írta:En nagyon felek attol,hogy a R* az uj konzol generaciora hajt es ezert az a nagy halgatas,legalab tudnam,hogy kezdjek el gyuteni egy uj PS4-esre vagy mittudom en!
Gondolkozzatok már el azon, hogy idén melyik konzolgenerációra érdemes kiadni játékot
Ha csak az alapján adnának ki játékokat a kiadók, hogy mire érdemes, akkor senki nem kezdene el új generációs konzolra kiadni. Mégis nem egy kiadó van, akik megnyitják a sort és már be is jelentették, hogy lesz játékuk ps4-re a konzol megjelenésekor. A te gondolatmeneted alapján akkor ők mind hibáztak?
Én most nem azt akarom mondani, hogy nem jelenik meg a mostani generációra, de én már jó ideje úgy gondolom, hogy a következő generációra is kiadják, bármit is nyilatkoztak korábban.
Egyébként meg nekem aztán olyan mindegy, hogy melyik konzolra jön meg melyikre nem. Ha egyre sem jönne, az sem rázna meg. Csak saját magatokat (akiknek mostani generációs konzoljaik vannak) akarjátok megnyugtatni az érveitekkel, hogy még biztosan erre a generációra jön. Nagy pofára esés lenne sokaknak, ha mégsem így lenne.