Szerintem nagyon nincs igazad. Persze a te véleményed, de azért felhoznám az enyémet szemben a tieddel.
Először beszélnék arról, hogy Batman nem ölt meg senkit. Nem dobott le senkit, mindegyiknek vagy kötél van a lábán, vagy nem maximális magasságról esett le. másrészt nem törte ki senki nyakát: Mindenkit addig fojtogatott, amíg szépen elájultak.
A következő a történet: Egyáltalán nincs elhúzva. Szerintem pontosan az ellentéte: minden pörgős, hiszen egy perced sincs megállni, és még van legalább tíz-tizenöt mellékküldetés, amik még inkább színesítik a játék komor színkavalkádját.
Az elejtett fegyverek azért vannak továbbra is narancssárgával jelölve, mert az arra járó rabok felvehetik, hogy lőjenek rád, illetve azért, mert a semlegesítővel tudod őket hatástalanítani, akkor válnak kékké.
Jokert irányítanád? Játssz a Batman Arkham Cityvel, abban van egy Joker szekció, amiben őt irányíthatod. De azzal aztán abszolút mértékben vitába szállnék, hogy ő az egyetlen jó karakter. Először is egy élőhalott... Másodszor: Ne már! Penguin, Mad hatter, Riddler, Two-Face, Solomon Grundy, Clayface, Catwoman, Hugo Strange, Black Mask, Hush, Bane, Killer Croc, Ra'sh al Ghul és Talia, Mr. Freeze, a két Abramovici és Harley Quinn! Mind tökéletes szereplők, jó háttértörténettel, meg mindennel. Nem beszélve arról, hogy nem nyolc, hanem csak két titánnal kell küzdened, de sokkal jobb Boss Fight -okat kaptál!
A DLC nem lett olyan jó, de még mindig profi munka, főleg az új lehetőségek, és Robin irányítása miatt.
Nem tudom, hogy olvastál Batman képregényt, láttál rajzfilmet vagy épp filmet, de BATMANNEK SEHOL SINCSEN LŐFEGYVERE! NE A JÁTÉKRA KENJÜK RÁ AZ EGÉSZET!
És egy kérdés: ha mindenhova egyszerűen be tudnál jutni, hol lenne az izgalom? Ajánlom ilyen esetekre a Farmer Simulator 2012 -t...
Ez volt a véleményem/ellenvéleményem