Visali írta:Csak egy kérésért nem fogják kidobni a PlayStation 3 és Xbox 360 verziókat a szemetesbe, hogy átportolják az új generációra, ebből kisebb botrány is lenne. De eleve, ha később Classics-ként megjelenik PS4-re, újra lehúzhatják az embereket, ezt a megoldást pedig igencsak alkalmazza a Rockstar, de ezt már egyszer leírtam valahol.
Ott a pont, Visalinak van igaza, ezt már jó pár alkalommal megvitattuk, és mint azt ő is leírta, a R*nak ez a módszer is bőven a marketingpolitikájának a része. Nem kétséges, hogy előbb-utóbb kijön majd nextgenre, de én ha nem is 100%osan, de 85%-ig biztos vagyok, hogy csak Classic-ként fog majd megjelenni.
Totyak: Az utolsó hozzászólásod elolvasása után megértettem, hogy mit akarsz tudtunkra hozni. Nekem lejött, hogy nem azt mondod, hogy nem jelenik meg a jelenlegire, csak annyit mondasz, hogy nagy eséllyel megjelenik mindkét konzolgenerációra. Ez a gondolkodás teljes mértékben helyes is lenne, ha a R*-t mondjuk Ubisoftnak hívnák, és minden előre megfontolt dolog nélkül adnák el magukat a pénznek. De a Visali által is leírt R*-féle marketingfilozófia miatt nincs sok esély arra, hogy két éven belül vagy hamarabb megjelenjen nextgenre is. Classics-ként viszont nagy esély van rá, hogy megjelenik.
"Csupán emiatt szeretném látni a sok csalódott konzolos arcát, ha mégsem jönne a mostani gépekre."
Ezt a mondatodat pedig teljesen jogosnak találom azok után, hogy a GTAV bejelentésénél mi konzolosok (többek közt velem az élükön) elkezdtünk röhögni a PC-seken, hogy a PC-port nincs még bejelentve. A többi konzolos nevében nem tudok nyilatkozni, de a magam nevében mindenképp fogadd bocsánatkérésemet a gúnyolásért és a kárörvendésért. Elhamarkodott voltam, de most, hogy hasonló cipőben járok, mint Te, így már teljesen máshogy látom a dolgokat, és be kell látnom, teljesen jogos, hogy azok után, ahogy viselkedtünk, bizony én is látnám a konzolosok csalódott arcát.
A Te kommentjeitből pedig én nem azt szűrtem le soha, hogy Te vagy a "gonosz PC-s bácsi". Mert ez valóban nem így van. Legalábbis meg tudnék nevezni egy másik embert, aki egyszer kijelentette, hogy ha tehetné, betiltatná az összes konzolt, de őt most nem akarom megnevezni. De ez nem Te voltál, arra emlékszem.
Szóval még egyszer bocs.