Ezt egy kicsit félreérthetően írtam. Valójában úgy gondoltam, hogy egy jó ideig még nem jön PCrerealostew írta:Nem értem miért ne jönne PC-re. Ez sose volt így... később de 10000000000% az 1%-ból, hogy jön.Cseszneki írta: Mivel a GTAV amit vársz nem jön PCre ezért szurkolsz, hogy a PS3asok és az Xboxosok is lemaradjanak róla
Mielőtt kapnám az elfogult PC-s kommenteket, PS3-mas vagyok
Kiscserko írta:Lehet, hogy tag itt, van konzolja, és még se izgatott a GTA V miatt. Ez az oldal általában a GTA-król szól. Szóval, ha mondjuk (csak mondjuk!) a kedvenc GTA-ja a SA lenne, viszont az V-t nem várja, akkor miért ne jelentkezhetne ide, hogy a többi GTA rajongóval megbeszélje az SA-t.
Valahol itt lehet az igazság. Attól, mert nem tetszik az 5.rész és már nem is érdekel, még lehet itt.dani.szentgali írta:Kiscserkónak igaza van. Speciel én sem szeretem az összes GTA-t (VC, VCS, LCS kommentjeihez nem is szólok hozzá, nem is nézem a topicjukat) és nem is játszottam mindegyikkel, de ezért én nem lehetek tag? Vagy mondjuk a Max Payne sorozatot kifejezetten nem szeretem. Ez azt jelenti, hogy ki kéne zárni?
Régen én is így láttam a dolgokat, de aztán Luszie, Noxius Entörprájsz és a többi bölcsebb fórumozó ráébresztett arra, hogy attól, mert valaki mondjuk nem várja a GTAV-öt, attól még a többi GTA érdekelheti, és teljes joga van az oldalon tagként tartózkodnia.
Nem azért nem tetszik nekem az 5.rész, mert én olyan gonosz és rossz vagyok. Örülnék én neki, ha tetszene, de sajnos ez nem így van