A csajozás a IV-ben tényleg eléggé visszafejlődött, jobb lett volna ha átteszik a San Andres-osat + belerakják a hot coffee-t , de én azért nem örülök, hogy nem lesz csajozás. Legalább Franklinnél lehetne (amúgy a 2. trailerben Franklin kivel beszél amikor ott van egy csajjal? a húgával/barátnőjével/mindkettő?Rockstar69 írta:Nem rád gondoltam, Luszie írt a szex forrásokról, arra írtam. Amúgy értm amit mondasz, de ami a GTA IV-be van csajozás biztos nem tetszene. Az SA-ban még volt valami fantázia, de a GTA IV-ben gyakorlatilag csak taxizás az egész. Ha elviszed kajálni nincs semmi kis videó,amiből kiderül, hogy érzi magát.
XD. Ja, ez sokkal elképzelhetőbb. Már a második Trailer is családi perpatvarral kezdődik, igaz ott Michael éppen a hasát sütteti és az asszony meg a lány veszekednek.Visali írta:Nemhiszem, mivel alapjáraton utálják egymást. Az inkább úgy zajlana, hogy kitöltik a drága bort a kristályból készült talpaspohárba, majd a maradékot az üveggel együtt a másik fejéhez vágják.
Miért nem vicces? Én simán kinézem a R*-ból, hogy paródikusan csinálják meg ezt is. Elvégre szerintem nem raknak be egy Barátok Közt szintű "életszimulátort", hanem a rájuk jellemző humorérzékkel fogják ezt megcsinálni. Ennek alapjai már a GTAIVben is megvoltak, amikor Niko és Roman szívatták egymást. És szerintem ez vicces volt. Szóval én kinézem belőlük, hogy a család rossz viszonyát humoros formában tálalják majd a rajongóknak (legalábbis megpróbálják).Luszie írta:Hát nem lesz idilli helyzet köztük az biztos, bár számomra ez nem a "vicces".