sz.gergo: én is ezt magyarázom. Ha meg érteni akarom a sztorit?? Itt vannaka GTAPlace.hu tehetséges szerkesztői,akik leírják nekünk. Szerintetek pl a VC történetét hogyan értettem meg? Elolvastam itt a gtaplace-en.....
Hát azért az interneten nem írják le a vicces párbeszédeket, meg alapból nem a küldetésleírásokból akarom megtudni a story-t, de akinek nem tetszik, az nem telepíti a magyarítást és kész
De leírják. Van pár oldal ahol a GTA-k komplett dialógusai fennt vannak. Én mondjuk megtaláltam nem egy vicces Niko-Roman párbeszédet. Bár mondjuk nem azt kerestem, de ha már ott jártam...
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Ideje volt már, aki ezek után azt mondja, hogy nem szép a GTAV azt megölöm!
Szerk: Én mondtam, hogy ezen a héten jön valami hír.
Gyönyörű képek! Az a Michaeles, meg a villámlás! Eddigi legjobb képek! Ezt most csak így spontán kirakták? Mehetett volna Április 1-én is Szép képek, ezzel most fél-egy hónapig elleszünk
Szerk.: Á, Dave beelőztél Pont azt akartam profilnak, mindegy, ehhez már úgy is hozzászoktam Te tényleg megmondtad, mi az, náluk dolgozol Amúgy jól látom, hogy itt Michaelen szemüveg van? Napszemüveg vajon, vagy dioptriás?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kiscserko 2013. 03. 27. 15:35-kor.
Én se bírom a minigunt, viszont sokan szeretik, ha van benne, had legyen, néha talán én is használom, mert jó vele őrjöngeni. De alapból nem bírom.
Dave: Ahogy látom, mire szerkesztettem a hozzászólást, már váltottál, szóval mind-egy.