A minigun jó lenne úgy szerintem is. Én sose használtam küldetésekben, vagy valami hasonlóban, csak rendőrök ellen, és autók/helikopterek robbantgatására. Szerintem a Multiplayerre gondolnak, remélem. Viszont hol lehet majd venni? Bemész az AmmuNation-be, aztán azt mondod, egy minigunt kérek? Még gépfegyverrel azt mondom, oké, de ilyen fegyvert már nehezen kaphatnál csak úgy egy ilyen boltban. Én ezt úgy tudom elképzelni, mint az EFLC-ben az új erős fegyverekkel, csomagtartó-piacban.
Nem mondom, hogy nem láttam még szebb játékot, főleg a nem open-world FPS-ek, de ez egyszerűen gyönyörű. A GTA sose a grafikájáról volt híres, de ez most kissé megváltozik. Open-world játékként első helyen van a GTAV grafika szinten, átlagban pedig a legjobb teszem-azt 20 közt.
Luszie írta:
Nagyon szép elemzés!! néhány dologra reagálnék:
1. Szerintem egész kidolgozott. Legalábbis nekem tetszik. Eddigi sziklákhoz képest nagy fejlődés.
2. Szerintem ez a megszokott helikopter, csak kicsit változtattak rajta.
3. Nekem erről az ókori görög színházak ugrottak be, azok néztek ki ilyen félkörívesen
4. A IV-ben is volt már. Szóval ezt csak szimplán nem vették ki, de jó ötletnek is tartom, hogy bennthagyták.
5. Szerintem inkább a Racher. A Patriot az magasabb és nem ilyen hosszú.
1. Nem az eddigiekhez viszonyítottam, hanem a játék többi eleméhez. Persze én is meg vagyok elégedve vele, de lehetne jobb is.
2. Meglehet, mert eléggé hasonlít az leges-legelső screenshoton szereplőhöz, csak más a festés kicsit.
3. Igen, én is azokból következtettem színházra, csak azért írtam, hogy furcsa, mert a színpad része (ha ez az, és nem néztem valamit el) elég "dizájnos". Kicsit se olyan, mint amilyennek elképzelném.
4. Szerintem is jó. Úgy értettem azt, hogy visszatért, hogy az előző rész után itt visszatér, azaz nem vették ki, de kicsit félreérthetően írtam. Szerintem is jó ötlet, főleg, hogy csomószor megmentette az életem.
5. Valószínűleg igazad van, viszont vajon ezek rendőrök-e? A véleményem, hogy nem, de azért elsőre olyan, mintha a legelső Rancheren(?) egy nagyon vékony piros-fehér-kék sziréna lenne, de így jobban megnézve, az nem az.
Cseszneki írta:Nem valami szépek Elég kidolgozatlan mind
Michael meg a szokásosnál is trottyosabb
Tudjuk, neked semmi sem elég jó.