Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2013. 03. 28. 14:59
Az utóbbi két napban újra elkezdtem játszani az alapjátékkal, és egyszerűen lenyűgöző. Először is, a mennydörgés hangja olyan életszerű, hogy már majdnem azt lehet hinni, hogy odakinn vihar van. Ezekkel a hangeffektekkel és az új screenshoton látott villámlással 100%-ig élethű és "félelmetes" vihart lehetne a GTAV-ben. Még, ha a hullámokon is változtatna az erős szél, akkor főleg. Aztán a mellékküldetések. Egyszerűen el is tudom felejteni, hogy van még egy halom főküldetésem, ameddig az egyéb elfoglaltságokat végzem. Az éjszakai kutyás őrjárat kissé unalmas, de bőven le tud kötni, a párbajok és a ló betörése nagyon szórakoztató, az öt ujjas késes mókával vagy egy órát játszottam, addig, míg elfogyott az összes pénzem. A GTAIV-ben nem hittem el, mikor azt írtátok, hogy monotonak a küldetések, de mikor elkezdtem játszani az RDR2-vel, egyszerűen lenyűgözött, hogy minden küldetés más, és mindegyik kicsit előreviszi a sztorit. Ha ilyen küldetések várhatóak a GTAV-ben is, akkor le a kalappal. Ez egy csodás játék, mindenkinek ajánlom!