Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2013. 03. 30. 12:01
Úristen, most komolyan ezen kell vitatkozni!? Először is ha már Red Dead-ről van szó, akkor a hozzá kapcsolódó dolgokat szerintem nem a GTAV topicjában kéne megtárgyalni, főleg úgy, hogy a Red Deadnek is van már saját topicja a Fórumon egy jó ideje.
Amúgy szerintem ez a Revolver/Redemption dolog ez kb olyan kiszámíthatatlan, mint a GTA-érák, azaz igazán csak maga a R* érti, hogy mi miért van. A Revolver tényleg nem lett valami sikeres, egyik haverom játszott vele, de annyira gagyira sikerült, hogy állítólag még a sztoriból sem értett semmit, hogy mi miért van. A Redemption ezzel szemben egy nagy sikerű játék lett. Mivel a Redemption arról szól, hogy John Marstonnak a családjának felkutatása és megmentése érdekében meg kell ölnie a volt bűntársait, ezért én sokáig abban a hitben éltem (meg haverom is, aki a Revolverrel is játszott), hogy a Revolver azt az időszakot próbálta sikertelenül bemutatni, amiben Marston még gengszterkedett, s haverom szerint jónéhány Redemptionben szereplő alak a Revolverben is szerepelt.
De én ezen nem akarok vitatkozni, szerintem fölösleges, az igazságot, hogy valójában milyen kapcsolatban áll egymással a két játék sztorija (ha egyáltalán állnak) azt sajnos csak a R* tudja, és nem hinném, hogy megosztaná velünk, bár a Newswire-ön azért lehet próbálkozni, de szerintem ezt a dolgot akkor is homály fogja fedni örökre.
Nem azért, hogy én is beszálljak ebbe az értelmetlen vitába, de függetlenül attól, hogy melyiknek volt nagyobb sikere, azért igenis félreérthető, hogy most a Redemption vagy a Revolver van szóban, bár azért abban is van igazság, hogy ha RDR, akkor azért az emberek túlnyomó része a Redemptionre gondol. De szerintem ebből, hogy Dave RDR2-nek írja, ebből nem kéne ekkora vitát indítani, mert azért kicsit tényleg félreérthető, hogy most melyikről van szó, főleg egy rajongói oldalon, ahol az emberek nagyrésze mindkét játékot szereti.