Eljött a hétfő ismét! Egy újabb rész következik, melynek címét már korábban elárultam nektek! Remélem nem okozok csalódást ezzel a résszel sem. Be kell valljam, sokat kellett csiszolnom ezen a részen, de remélem megérte a fáradozást. De majd ti elmondjátok... Ja, és ezer bocsánat, mert hosszú rész lett. De higgyétek el, csak a párbeszédek miatt. XD
Törölve...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hessa 2013. 07. 11. 11:36-kor.
Alig érkezett meg a hétfő, és máris itt egy remek rész. Az jó lenne, ha végre megtanulná irányítani a szörnyet, saját hasznára fordíthatná, mint ebben a részben. Ami meglepett, hogy amikor Phoenix átváltott kasza funkcióba, nem írtad le olyan brutálisan. Ez egy kicsit hiányzik belőle számomra, de lehet, hogy ez csak az én bajom. Egyértelműen megérte a fáradtságot, nagyon jó rész. Még mindig adja a hangulatot. Tökéletes az egyensúly a könnyedtség és az akció közt még mindig. NoxiusEnterprise anno nagyon jól tette, hogy segített elkezdeni, és buzdított, mert a kezdetek óta egy lenyűgöző történet. Így tovább!
Köszi a pozitív visszajelzést!!! Igyekeztem... Hát a csiszolás egyik tárgya épp az a jelenet volt. Túl durva lett ezért cenzúra áldozata lett. Meg ne tudd, mit sikerült beleírnom... Persze, ha igény van rá, vissza tehetem, de akkor nekem senki ne morogjon, hogy mi ez a ... XD
Na látom, sokan rápillogtak a regényre, de kommentben nincs visszajelzés. Mindegy, most kisebb bajom is nagyobb ennél, de azért írok ide egy kis előzetest, hátha kedvet kaptok. Tehát hatásvadász módon írok egy kicsi spoilert...
Tehát a kövi rész címe: A táska
Megjegyzés: Ebben a részben egy régi ismerőst köszönthetünk, NoxiusEnterprise jóvoltából!
Hupsz... nagyon szégyellem magamat, hogy ilyenkor olvasom el ezt a remek részt, ne haragudj...
Amúgy már nagyon várom a folytatást, elsőnek én is Vladra tippeltem, na de majd meglátjuk .
Ennyire átlátszó vagyok? XD Vagy Nox nevének említése buktatott le? Sajnos Vlad mellé ezúttal nem lesz kétoldalú leírás. A Nox által írt történet még korántsem jár ott, mint ahová az enyém elszáguldott. De remélem még lesznek hasonló közös történeteink... Jut is eszembe, mivel elég érdekes hétvégém lesz, ezért ha van rá igény, még a mai nap során, esetleg holnap délután felteszem a következő részt...
Hessa írta:Jut is eszembe, mivel elég érdekes hétvégém lesz, ezért ha van rá igény, még a mai nap során, esetleg holnap délután felteszem a következő részt...
Jöhet nyugodtan , egyből elolvasom, mivel szerencsére megjött a gépem, szóval elolvasom.
This comment has been removed by VoorstedelijkeViking, the Vice President of NoxiousEnterprise Criticism Corporation. Sorry for the loss, but this comment was a forgery and it made piracy in this topic.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára The Cleansing Fire 2013. 07. 17. 08:58-kor.