Az első kép jó, a GTA V nem olyan elmosódott, meg a karakterek szebbek lettek az IV-hez képest. A második képen viszont nagy szar az az Audi R8. Úgy néz ki, mint valami kis RC autó!
Már pont ilyen hülyeséggel fogom eltölteni az időmDave írta:Cseszneki szerintem már kész vagy a képpel nem?
Mikor töltöd fel? - Már rég lejárt a 20 perc, remélem jobb lett mint ez, mert ezt ha te felülmúlod akkor én kilépek a GTAPlace-ről!
Várjad csak...Dave írta:Te írtad, hogy tudsz jobbat, várom holnap....
Jaj szegény grafikus! Mennyire sajnálom őt! Biztos fáradtságos munka lehetett a már kiadott rajzokat összevagdosni jó fizetésért!insanity06 írta:20 perces munka? Bekaphatja mindenki aki ennyire leszarja annak a munkáját aki fáradtságos munkával MEGRAJZOLTA, SZÍNEZTE, PHOTOSHOP-OLTA, MEGSZERKESZTETTE....komolyan mondom...szégyelje magát az aki ilyet mond. 20 perces munka? Gyerünk kapsz 20 percet meg kell rajzolnod, színezd, photoshopolnod, szerkesztened 8 rajzot...
Azért ennyire ne vedd már zokon, hogy bénának tartom ezt a borítótKiscserko írta:Nem bírom a "hang" embereket...
Ez van! Nem tehetek róla, hogy a hírek amik jöttek negatívak számomra.Mr.Vercetti írta:Na jó, de azért komolyan, semmi pozitívumot nem látni semmiben?
Amik neked pozitívnak számít az nálam is az. Csak ezek már kb 1.5 éves hírekMr.Vercetti írta:Mondjuk igaz hogy sok rossz hír jött (pl. szeptemberig csúsztatás, PC-s késés, 3 karakter, randizás kivétele stb...) De vannak jó hírek is (pl. orbitális méretű változékony terület, állatok és sok új egyéb játékelem, visszatérő "jóságok" a korábbi gta-kból (pl. minigun, vonatok, buszjáratok stb...)) meg kell látni a jót is Persze elfogadom, hogy nem tetszik a borító, én sem azt mondom, hogy tökéletes lett...