Aha, akkor mindegy .scoobydooesben10fan írta:Ja nem ott, hanem amikor ott irányítod az assassinokat, és az ellenségek elé barikádokat kell tenni és a végén jöne gy faltörő kos, de már sikerült Csak nem tudtam mit kell csinálni.
Igen, ebben van valami. Sokan mondják, hogy Haytham mekkora figura, szerintem sem rossz, de azért az első 3 egész szekvenciát tényleg uncsi volt vele megcsinálni. A fiatal Connorral is unalmasak voltak a küldetések, ez tény. De azért azt is tartsuk szem előtt, hogy az előző részekben nem kellett bemutatniuk a főszereplőket és az előtörténetet, mert azt már az első Eziós rész, az AC2 megtette. És a 3-ban be kellett mutatniuk egy játékban azt, amit régebben három játékban mutattak be, ami azért nem kis feladat.Cseszneki írta:Az első 4 szekvenciát befejeztem a 3ban és hát azt kell mondanom eléggé elrontották az elejét. A Haythamos rész teljesen felesleges és mire eljutunk Connorhoz az ő kezdő küldetései dögunalmasak az előzőek után. Viszont miután elhagyjuk a falut már kezd beindulni a játék
Nekem nincs bajom azzal, hogy Connorral van felvezetés. Az AC2ben pont azt tetszett, hogy egy egyszerű szereplővel kezdtünkdani.szentgali írta:Igen, ebben van valami. Sokan mondják, hogy Haytham mekkora figura, szerintem sem rossz, de azért az első 3 egész szekvenciát tényleg uncsi volt vele megcsinálni. A fiatal Connorral is unalmasak voltak a küldetések, ez tény. De azért azt is tartsuk szem előtt, hogy az előző részekben nem kellett bemutatniuk a főszereplőket és az előtörténetet, mert azt már az első Eziós rész, az AC2 megtette. És a 3-ban be kellett mutatniuk egy játékban azt, amit régebben három játékban mutattak be, ami azért nem kis feladat.Cseszneki írta:Az első 4 szekvenciát befejeztem a 3ban és hát azt kell mondanom eléggé elrontották az elejét. A Haythamos rész teljesen felesleges és mire eljutunk Connorhoz az ő kezdő küldetései dögunalmasak az előzőek után. Viszont miután elhagyjuk a falut már kezd beindulni a játék
Gratulálok, gondolom az utolsó küldetés tetszett neked .scoobydooesben10fan írta:Sikerült végigtolnom a sztorit öt nap alatt. Már csak a mellékküldetések vannak hátra.
Ja, sajnos mindegyik AC-ben végig kell nézni , bár szerintem ebben a részben volt a legjobb boss fight .scoobydooesben10fan írta:Nem mert végig kellett nézni a stáblistát. >:(
A Mediterranean Defense-n lehet őket fejleszteni, ahol elküldheted őket más-más helyekre, és ott fejlődnek.scoobydooesben10fan írta:Hogy lehet fejleszteni az assassinjaidat? (azokat akik az assassinok főhadiszállásán vannak a térképben az assassins menüpontban)
Szívesen, ha nem megy valami, akkor szólj .scoobydooesben10fan írta:Köszi