Zsarnokságotoknak hála megírom hétvégén vagy pénteken azt a rég várt DM részt. A blogot is kigazolom, mert nagyon elszaporodott rajta a semmi. Ültetek helyette valami...
Remek rész! Sőt, szuper! Hamarosan itt a Liberty City offenzíva! Alig várom már a végső harcot! Remélem még nem tettél le az ötletedről, hogy Madárkám is szerepeljen!
Király! Erre nem tudok mást mondani, egyszerűen király! Bár én jobban várom a Valkut részeket, de már kíváncsi vagyok a DM Grand Final-ra. Szóval csak így tovább!
Végre sikerült bepótolnom a lemaradásomat, nagyon jó lett a DM rész, csak egy picit szomorú vagyok, hogy mindjárt vége a történetnek. Amúgy valamiért a Valknut DLC sokkal jobban tetszik, mint a Need a gun like you! Nem tudom, hogy miért, talán Valknut miatt, bár nagyon várom mindkettőnek a folytatását .
Hát király rész, az biztos, bár hiányoltam azokat az igazi Mr.Klein és Claude kalandokat... De reménykedem, hogy a következő részben már meglesz az, amire annyira várok! XD Csak így tovább, Nox!
Örülök, hogy tetszik! Már a hossz is kezd a régi értékek felé elmozdulni, aminek örülök. Bár fogalmam sincs, hogy mikor lesz a következő rész, jó lesz, megígérem! Amúgy mostanában kevesen olvasnak engem
Biztos vagyok benne, hogy a kövi is frenetikus lesz! Már alig várom! Nagyjából mikorra várhatom? Már tűkön ülök, hogy mikor jön az ostrom! Ne aggódj, mostanság engem sem olvasnak... Meg ahogy elnézem, nagyon senkiét sem olvassák.