Mike1 írta:Ez azért elég irónikus , a GTA4-et is meg csinálták 3x. S most SZERINTEM azért gondolták így ,hogy 3 embert irányithatunk a GTA5-ben mert a GTA4-ben külön csinálták ezt ! és ez nagyon hasonlít a GTA4 re mert
Michael--> Luis
Franky->Niko
Trevor-->Johnny
Nos és ezek az emberek mért hasonlóak !
Luis-al egyből a közepében kezdjük nagy menők vagyunk csajok+a leg gazdagabb embereknek dolgozunk Liberty
Cityben ! és egyszerüen szép az élet !!
Niko-val fel kell jutnunk a csúcsra persze elösször 20$ bol kell naggyábol gazdálkodnunk.
Johnny-val a csórónegyedben vagyunk nem vagyunk olyan hű de nagyon gazdagok és egy retkes matracon alszunk EGY RETKES MATRACON O.O..
És ez nagyban hasonlít .....ehez.
Michael gazdag egyből sok pénzünk van ! és azt csinálunk azt veszünk amit csak akarunk !
Franky-vel pedig szerintem küzdenünk kell a pénzért a csúcsra jutni !!
Trevor-al pedig szegények vagyunk, csóróság van és abban élünk lakókocsiban ! és nm nagyon futja ruhákra ! meg amugyis hol kezdjük Trevor-al a SIVATAGBAN O.O mind 1 .
Ebben ez a különös szerintem ! de ami biztos a
GTA V elsöpri a GTA 4-et ! én kiváncsi vagyok ,, de egyben türelmes is ! meglássuk ....
Ez marha nagy hülyeség. Mármint így összehasonlítani. Nem is hasonlít a te párosításod a valóságra, még a főszereplők ismeretében sem.
Egyrészt Luis egyáltalán nem hasonlít Michaelre, nem mintha a másik két párosításod stimmelne. Mert lássuk be, hogy nem!
Michael gazdag, akinek van sok pénze, (Ugye ez a gazdagság) de ez a pénz fogy. Ezért indul útnak. Franklin csak szép kis életecskét akar magának, amit az autólopásokkal ér el. Trevor pedig az, aki inkább a pénzre és őrületre hajt rá.
Luis maximum muffokban gazdag, azt, hogy van sok pénze egyáltalán nem lehet állítani. Ráadásul amiért ő harcba indul az nem a pénz, hanem a barátja és főnöke, Gay Tony! Semmi konkrétan személyes indok nem vezérli. Meg az, hogy a burzsoázi felső rétegei között mászkál még nem jelenti, hogy gazdag, vagy közéjük tartozik. Csak egy menedzser-testőr!
Talán még Johnny és Trevor példája volt a leginkább pontos, de azért az is hülyeség volt. Elvégre Johnny tényleg a pénzt keresi, de nála ott volt még a LOST MC megmentése is, illetve a túlélés a kemény világban. Azt, hogy őrült meg nem mondhatod, csak egy keményvonalas motoros, aki tudja, hogy hogyan lehet durván élni. Az a lakókocsi matrac hasonlat meg röhej! A klubházban lakik, de nem csóró. Több mint százezret összegyűjt, ami azért elég szép kereset. Az meg, hogy egy romos házban lakik nem jelent semmit. Megjegyzem Alderny még mindig jobb, mint Broker/Dukes vagy Bohan, ahol Niko a legtöbb időt tölti (mellesleg Aldernyben is van lakása...)!
Nikon és Franklin? Ez hogy jött össze? Nem is írok rá semmit inkább...
Viszont azzal, hogy a GTA V elsöpri a IV -et azért vitatkoznék.