Mr.Vercetti írta:
Hááát... Mondjuk több fantázia lenne benne, mint ilyen Los Angeles-es sablonvárosba tenni a GTA V-öt, New York (Liberty City) után Los Angeles a legtöbbször feldolgozott város, már végtelenül unalmasak...
Szerintem pont ezért mert "sablonos" pont ezért jó. Amúgy én nem tartom unalmasnak. Ha "lejárt lemez"-nek tartaná a R* is, akkor nyílván lecuppant volna ezekről a városokról, de mint tudjuk nem így történt. Ezek a városok örökzöldek, azért játszódik itt annyi meg annyi játék. Nem pedig Kukutyinban játszódik, amit a kutya sem ismer, hanem ugye LA-ban, NY-ban, Miami-ban, amikről minden embereknek vannak asszociációi, mert igen híres nagyvárosoknak számítanak. Ellenben egy noname város az teljesen más. Főleg ha azt is nézzük, hogy létező, híresebb városnál van viszonyítási alap is, hogy "jéé, a Empire State Building tényleg így néz ki a valóságban is" meg nem tudom én. Oké, Kukutyin épületeivel és "híres" helyeivel is el lehetne ezt végezni, de azért más.
Vatikános GTA-t meg nem akarok, és ne is legyen. A két dolog nem összeegyeztethető számomra, még akkor sem, ha tudjuk hogy az egyház sem az aminek látszik, de ebbe most ne menjünk bele.